Bospark Landgoed Junne

Op Bospark Landgoed Junne in de gemeente Ommen beleef je een geweldige vakantie in een van de verschillende bungalows. Op en rond het bospark Landgoed Junne valt er veel te beleven en is daarom de perfecte uitvalsbasis voor een gezinsvakantie.

Bospark Landgoed Junne

Populaire vakantiehuizen

Loading...

Waarom kiezen voor Bospark Landgoed Junne?

Landgoed Junne is met een oppervlakte van 1050 hectare echt een van de grootste landgoederen in particulier bezit in heel Nederland. Ruim 70% bestaat uit bosgebied en 20% uit landbouwgrond, waardoor je als snel geniet van een rustgevende vakantie in Overijssel midden in de natuur. Je verblijft op een groot natuurgebied met heel veel recreatie. Dit geweldige bospark ligt hierdoor op een van de fijnste plekken in Overijssel.

Bungalow in Bospark Landgoed Junne

De bungalows

Als je een veelzijdig goed gelegen vakantiepark in Nederland zoekt dan kom je al snel uit bij Landgoed Junne.  De bungalows van bospark Landgoed Junne zijn voorzien van een fijn terras of tuin, zodat je al vroeg in het voorjaar van de eerste zon kunt genieten. De bungalows hebben een knusse, maar moderne uitstraling zodat je je meteen thuis voelt. In de gezellige vakantiehuisjes op het vakantiepark beleef je de ultieme vakantie. De ruime bungalows hebben een moderne, maar sfeervolle inrichting. De woningen zijn van alle gemakken voorzien, zoals een open keuken een ruime badkamer. Zo heb je alle gemakken van thuis op je vakantieadres. Daarnaast zijn de bungalows voorzien van een whirlpool, sauna of open haard.

De omgeving

Rond Landgoed Junne vind je veel recreatie, maar ook verschillende cultuurhistorische bezienswaardigheden. Fiets of wandel langs de boerenhoeves, esgronden, houtwallen of heidegebieden. Je vind er ook een aantal boerderijen. 

Bospark Landgoed Junne ligt in een groene omgeving. Hierdoor wandel of fiets je al snel door heel Ommen. Er zijn uitgebreide fietsroutes waarbij je fietst langs de mooiste plekken. Wandelen en fietsen door het prachtige landschap kan altijd vanuit je knusse bungalow.

Zwolle ligt op 28 kilometer afstand van het bospark, waardoor je gemakkelijk een dagje kunt winkelen of uit eten kunt gaan in een van de vele restaurants.

Trouwens: bekijk ook onze andere vakantieparken in Europa.