Vakantiehuis op vakantiepark de Tong

Een vakantie op vakantiepark de Tong is ideaal voor liefhebbers van stad en water. Je verblijft er namelijk tussenin. Er is aan de ene kant open water op 250 meter afstand van het vakantiepark Aan de andere kant bezoek je gemakkelijk Bruinisse die op 500 meter afstand ligt.

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Vakantiepark de Tong

Spendeer je vakantie in een vakantiehuis op vakantiepark de Tong. Op het park kunnen jij en de kinderen zich vermaken met de jeu de boulesbaan en speeltuin. Op het vakantiepark naar de Tong kun je fietsen huren en zijn er supermarkt, visvijver, speeltoestellen, speelhal en restaurants waar je gebruik van mag maken. Daar is ook een overdekt zwembad waar je tegen betaling gewoon in mag als vakantieganger van vakantiepark de Tong. Zo zie je maar dat een vakantie op een vakantiepark in Nederland echt niet saai hoeft te zijn!

vakantiehuis op vakantiepark de tong bruinisse

 

Vakantiehuis op vakantiepark de Tong

De gezellige ingerichte huizen in dit Nederlandse vakantiepark hebben een knusse woonkamer en volledige keuken.  De keuken is van alle gemakken voorzien met een vaatwasser, combi-magnetron, broodrooster, waterkoker en een koffiezetapparaat. Sommige huizen hebben zelfs een terras en een houtkachel. 

Woonkamer in vakantiehuis op vakantiepark de tong bruinisse

 

Wat te doen de omgeving van vakantiepark de Tong?

  • Bezoek Bruinisse
  • Ga uit eten in de vele restaurants
  • Ga winkelen
  • Ga vissen bij het water
  • Golfbaan

Trouwens: bekijk ook onze andere vakantieparken in Europa. We nodigen hele gezinnen uit!

Bekijk onze vakantiehuizen in 19 landen