Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Voor de mooiste vakantiehuizen op de Canarische Eilanden kijkt u eerst bij Novasol

Voor de beste vakantiehuizen op de Canarische Eilanden kijkt u even bij Novasol!

Kijk in onze catalogus voor de mooiste huizen op de Canarische Eilanden. U krijgt een geweldige vakantie!

canarische eilandenOp de Canarische Eilanden kunt u het hele jaar door genieten van het gewoonweg prachtige weer en het lekkere warme zwemwater. In een van de vakantiehuizen van Novasol wordt uw vakantie u op de Canarische Eilanden fantastisch!

De Canarische Eilanden- het beste klimaat dat u kunt vinden

Door het prachtige weer is de Canarische Eilanden een buitengewoon populaire vakantiebestemming. Het zeewater op de Canarische Eilanden is kristalhelder en schoon, en de lucht is er zo zuiver, dat het heilzaam is voor mensen die last hebben van bijvoorbeeld allergieën of astma.

Bent u sportief, dan zult u hier in uw element zijn want u kunt hier onder meer fietsen, duiken, golfen, paardrijden, surfen en zeilen. In de meeste plaatsen op de eilanden vindt u een levendig nachtleven en de talloze bars, restaurants en nachtbclubs zorgen voor vertier tot in de vroege uurtjes. Heeft u geen boodschap aan drukte, dan kunt u verder landinwaarts volop genieten van de rust en ontspanning ter plaatse.

Ook voor de kinderen en jongeren is er van alles te beleven: er is bijvoorbeeld een dolfijn- en aquapark en een leuke kartbaan.

Lekker eten kunt u hier natuurlijk ook, enkele streekgerechten die typerend zijn voor deze streek: Sancoche, een stamppot van gezouten zeebaars met aardappelen, gemengde groenten en een pikante saus. En Papas Arrugadas, aardappelen die in de schil in zeezout gekookt worden.

In een van onze prachtige vakantiehuizen krijgt u hier een geweldige vakantie. Kies een eenvoudig huisje of eentje met veel luxe voorzieningen, bijvoorbeeld uw eigen zwembad. Op die manier kunt u op de warme dagen ook een duik nemen in uw eigen pool.

Novasol werd in 1968 opgestart, op dat moment was het een eenmansbedrijfje dat vakantiehuizen verhuurde in Noorwegen. Nu verhuurt Novasol huizen in heel Europa en heeft het vestigingen overal in Europa. Er werken bij ons nu 400 mensen. Ons motto is nog steeds kwaliteit, service en geloofwaardigheid.

Last-minute aanbiedingen

Zoek vakantiehuizen op de Canarische Eilanden