Vakantiehuis in Valencia

Vakantiehuis in Valencia

Vakantiehuis in Valencia

Wil je graag naar Spanje, maar weet je niet zo goed naar welk gebied? Wellicht is de provincie Valencia dan wat voor jou! De provincie is geliefd door haar fijne zandstranden, prachtige historische bouwwerken en de wereldberoemde paella. Een citytrip naar de welbekende stad Valencia is een ideaal uitje tijdens een zonvakantie aan de Costa Blanca of Costa del Azahar. Kom van alles te weten over dit gebied en vind jouw favoriete vakantiehuis in Valencia!

Populaire vakantiehuizen - Valencia

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Valencia

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Valencia

Loading...

Valencia – “heerlijke zonvakantie”

Een vakantiehuis in Valencia biedt een ideaal uitgangspunt voor een heerlijke zonvakantie. In Valencia tref je bergen en de zee. Landinwaarts liggen meerdere bergketens, met als hoogste top de Penyagolosa van 1813 meter. De kust wordt geflankeerd door lange, meestal fijne zandstranden die uitnodigen om heerlijk te zonnen en te zwemmen. Op veel van deze stranden wappert de blauwe vlag, dat duidt op een uitstekende waterkwaliteit. Zwemplezier is dan ook zeker gegarandeerd tijdens een vakantie in Valencia. Valencia bestaat uit de drie deelregio’s Alicante, Valencia en Castellón.

Vakantiehuis in Valencia

Ontdek de stranden van Valencia

Ontdek vanuit je vakantiehuis in Valencia de mooiste stranden! bezoek de Costa blanca, deze ‘witte kust’ heeft een prachtige hagelwitte kustlijn. Het is één van de populairste kusten van Spanje en dat is natuurlijk niet zonder reden. De Oost Spaanse kust heeft veel leuke bars en restaurants  waar je s ’avonds  het echte Spaanse sfeertje kan proeven. De Costa staat bekend om de sfeervolle vissersdorpjes, de vele zonuren en de rotsen. Bezoek vanuit je vakantiewoning in Spanje de Costa del Azahar. Deze kust is voorzien van mooie stranden. Er zijn veel sinaasappelboomgaarden in het achterland van de kust te zien. Je kunt ook kiezen voor een vakantiehuis met zwembad aan de kust. Dan heb je de mogelijkheid om een duik te nemen in de Spaanse zee of om de verkoeling bij je vakantiehuis op te zoeken. Kortom: Valencia is omgeven door prachtige stranden die je zeker tijdens je vakantie moet bezoeken.

Ontdek de historie!

De stad Valencia heeft een grote historische waarde. De geschiedenis gaat namelijk terug tot het jaar 138 voor Christus. Als poort naar de Middellandse Zee was Valencia al eerder bekend en ook tegenwoordig speelt de zee nog een zeer belangrijke rol. Meer landinwaarts vinden we idyllische historische dorpjes, midden in de schitterende natuur die je vanuit je vakantiehuis in Valencia uitstekend kunt bereiken. Ontdek de omgeving langs de rivier de Turia en breng een bezoek aan de plaatsen Buñol, Requena of Xátiva.

Bezoek de bruisende stad vanuit je vakantiehuis in Valencia

Bezoek vanuit je vakantiehuis in Spanje de prachtige stad Valencia. Hier ervaar je de rijke Spaanse geschiedenis. Je kan in Valencia heerlijk ontspannen, hier proef je de echte smaak van de mediterraan. Bezoek het oude stadscentrum, één van de mooiste plekken van Valencia. Door de geschiedenis heen zijn er indrukwekkende godsdienstige monumenten, gebouwen en pleinen gebouwd. Neem een kijkje aan Mercado Central,  dit is de belangrijkste voedselmarkt van Valencia. Deze bruisende plek biedt heerlijke verse producten. Kortom: Valencia heeft heel veel moois te bieden wat je zeker tijdens je vakantie in Spanje gezien moet hebben!

Beleef een gezinsvakantie in Valencia

Valencia is een uitstekende bestemming om met het hele gezin te bezoeken. De stad heeft talrijke recreatieve en culturele activiteiten te bieden voor het gehele gezin. Bezoek vanuit je vakantiehuis in Valencia de dierentuin Bioparc. Het is een ideaal dagje uit voor het hele gezin, in de dierentuin vind je vele Afrikaanse dieren. Ontdek ook het Parque de Cabecera, dit is een prachtig meer waar de allerkleinste in het gezin de eendjes kunnen voeren en waar je een ritje over het grote meer kunt maken met een waterfiets in de vorm van een Zwaan. Valencia is bij uitstek een stad voor een bezoek met het gezin.Een vakantiehuis in Spanje biedt zich uitstekend voor een zonnige gezinsvakantie.