Luxe vakantiehuis Denemarken - voor een geweldige vakantie

Weelderige fjorden, wilde golven aan de Noordzee, pittoreske kuststadjes en landbouwgronden. Denemarken is van alle markten thuis en een zeker aan te raden bestemming voor vakantiegangers op zoek naar culturele en historische ervaringen, gastronomische avonturen en dat zeer unieke gevoel van 'hygge'.

Omdat ‘hygge’ zo’n belangrijk onderdeel is van Denemarken, zijn we bijzonder trots je te mogen verwelkomen in onze Luxury Collection in Denemarken.

Luxe vakantiehuis Denemarken

Populaire vakantiehuizen – Denemarken

Loading...

NOVASOL "Luxe vakantiehuis Denemarken"

Deze met de hand uitgezochte collectie vakantiehuizen steekt er echt bovenuit. Elk huis is ofwel gelegen in een geweldige locatie, prachtig ingericht, of gevuld met luxe voorzieningen die je de vakantie van je leven geven.

Kijk eens rond en ervaar zelf hoeveel mogelijke vakantiedromen ons aanbod omvat.

Vind jouw perfecte vakantiehuis in onze Collection

Als je kiest voor een vakantiehuis uit de NOVASOL Luxury Collection, heb je toegang tot een ruim aanbod van vakantiewoningen met een of meer van de volgende kenmerken:

- Stijlvol interieur met grote afwerking- Ruimtelijkheid en hoog comfort- Luxueuze, gepersonaliseerde ervaringen

Ontdek onze NOVASOL Luxe huizen in Denemarken

Ontdek onze NOVASOL Luxe huizen in DenemarkenMet de missie om aan elke vakantiedroom tegemoet te komen, bieden wij je hierbij een brede selectie van toevluchtsoorden om uit te kiezen.

Of je nu op zoek bent naar een klassiek Deens vakantiehuis genesteld in de duinen aan de Noordzee, een townhouse op Bornholm of Langeland in de archipel van Zuid-Funen of een luxueus verblijf in de historische badplaatsen op de top van Seeland, wij hebben het voor je geregeld.

Luxe vakantie in Denemarken

Ondanks zijn vrij kleine geografische omvang is Denemarken een juweeltje vol grootse ervaringen voor iedereen. De geplaveide straten ademen cultuur, de kustplaatsen in het hele land zijn vol gezelligheid en door het hele land zijn allemaal musea, restaurants, galeries en leuke winkels te vinden. 

De stadjes liggen verscholen in allerlei soorten natuur. Bij een bezoek aan Denemarken kun je fietsen of zwemmen langs de kustlijn die naar het oosten gericht is, of je kunt deelnemen aan allerlei watersporten langs de kust van de Noordzee. Je kunt lange wandelingen maken in het idyllische vlakke boerenland of de vele prachtige fjorden en meren verkennen die overal in het land prachtig zijn.

Omdat alle Denen 'hygge' aanprijzen - wat in wezen betekent: genieten van de goede dingen in het leven - begrijp je dat vakantie vieren hier draait om quality-time, ontspanning en ervaringen met familie en vrienden.