Vakantiehuizen op vakantiepark Wendisch-Rietz

Zowel de inwoners als de vakantiegangers in het dromerige plaatsje Wendisch-Rietz kunnen volop genieten van de rust en van de prachtige locatie. Aan het water de rust en op slechts 70 km ligt Berlijn.  Onze exclusieve en gezellige vakantiehuizen aan de Scharmützelsee liggen in dit plaatsje, dat terecht de toegangspoort tot de Scharmützelsee genoemd wordt!  Alleen al de ligging van dit park, direct aan het water, staat garant voor veel fijne vakantiemomenten.

Vakantiehuizen op vakantiepark Wendisch-Rietz

Vakantiepark Wendisch-Rietz

Vakantiepark Wendisch-Rietz ligt 70 km ten zuidoosten van Berlijn aan de zuidkant van de Scharmützelsee. De rietgedekte vakantiehuizen van dit vakantiepark in Duitsland liggen dicht bij het zacht glooiende strand, ideaal dus voor "de kleintjes". De comfortabele huizen zijn ingericht met veel aandacht voor detail, zodat je kunt ontspannen in de sauna en jacuzzi of met je dierbaren rust kan vinden bij de houtkachel.

Omgeving bij vakantiepark Wendisch-Rietz

De vakantiehuizen

De comfortabele rietgedekte vakantiehuizen, geschikt tot 8 personen, op vakantiedorp Wendisch-Rietz liggen ideaal. Vlakbij het langzaam aflopende strand en toch ook dicht bij de metropool Berlijn. Daarbij zijn deze vakantiehuizen zeer comfortabel en met veel liefde voor detail ingericht. Sommige vakantiehuizen in dit vakantiepark in Duitsland hebben de mogelijkheid om een wellnessvakantie in je eigen vakantiehuis te beleven. Sauna, jacuzzi, houtkachel, vloerverwarming; het is allemaal te regelen, zodat jij met je dierbaren heerlijk kunt ontspannen. In sommige vakantiehuizen is ook je trouwe viervoeter van harte welkom. Lees de beschrijvingen van de vakantiehuizen goed door, zodat je het voor jouw passende vakantiehuis kunt reserveren.

Faciliteiten

  • Stranden, fiets- en bootverhuur

  • Maneges

  • Tennisbanen

Activiteiten op vakantiepark Wendisch-Rietz

Het vrijetijdsaanbod op dit vakantiepark in Duitsland omvat onder meer  een 18 holes midgetgolfbaan, een avontuurlijke speeltuin met een grote glijbaan, een springkussen, een sportveld, beachvolleybal en een kinderboerderij. En de Scharmützelsee is met zijn 10 km lengte het grootste meer in Brandenburg, dus watersporters komen hier zeker aan hun trekken. Bij het meer ligt een surf- en zeilschool, je kunt fietsen en ook een boot huren. Vaarlessen kunnen ook gevolgd worden. De ideale ligging op slechts 60 km van Berlijn maakt het wel heel verleidelijk om daar toch eens uitgebreid de stad te gaan verkennen en te shoppen.

Verken de waterrijke omgeving

Het dorpje Wendisch-Rietz ligt ongeveer 70 km ten zuidoosten van Duitslands metropool Berlijn en ten zuiden van de Scharmützelsee, ook wel het Märkische meer genoemd. Met een lengte van 10km is het een van de grootste meren in Brandenburg. Pijnbomen en beukenbomen staan langs de rustige baaien, de levendige stranden en de havens langs dit meer. Je kunt zelf het meer verkennen met je gehuurde roei- zeil- of motorboot of een trip met een rondvaartboot ondernemen.

De omgeving van je vakantiehuis leent zich uitstekend voor fietsen en wandelen. Het is vlak en er zijn veel fietspaden. Das Wasser im Blick, oftewel Verlies het water niet uit het Oog, dat is het motto voor de vele wegen die langs de oevers van rivieren en meren lopen. Bad Saarow op 10 km van vakantiepark Wendisch-Rietz, met de Saarow Thermen is een aanrader voor iedereen die een dagje helemaal weg wil van de alledaagse sleur. Hier is het motto: 'Gezond door Water' Er is een uitgebreid aanbod aan sauna´s, binnen- en buitenzwembaden, modderpakkingen, massages enz. Een uitstekende aanvulling op het vakantieplezier.