Groepsaccommodatie in Frankrijk

Verblijven in een groepsverblijf in hartje Frankrijk is een ideaal startpunt voor een vakantie dicht bij huis met familie of vrienden.

groepsverblijven in Frankrijk

De ideale groepsvakantie in Frankrijk begint hier

Het zonnige Frankrijk is de beste vakantiebestemming om met een groep op vakantie te gaan. Zo zijn onze groepsverblijven in Noord-Frankrijk en een groepsaccommodatie in Normandië erg populair, maar ook de groepshuisjes aan de kust in Zuid-Frankrijk zijn stuk voor stuk aanraders. Met zo'n luxe groepsaccommodatie in Frankrijk verken je het gevarieerde landschap gemakkelijk en breng je een fantastische tijd samen door. Ga samen op een excursie of kook met z'n allen een typisch Frans gerecht.

groepshuis in Frankrijk

Faciliteiten van een groepshuis in Frankrijk

Zo'n grote vakantiewoning beschikt natuurlijk over een aantal handige faciliteiten. Zo ontbreekt er niks aan jullie groepsvakantie in Frankrijk.

  • De huizen bieden plaats aan tenminste 14 personen;

  • Er is beschikking over een gezamenlijke ruimte voor eten, drinken en om te ontspannen;

  • Indien meerdere huizen naast elkaar zijn gelegen, heb je de zekerheid dat er een grote zaal aanwezig is in de buurt.

Groepsaccommodatie in Frankrijk huren

Zie jij het al zitten om met een grote groep vriend Frankrijk te verkennen? Bij NOVASOL vind je luxe of juist knusse groepsaccommodaties in heel Frankrijk. Sommige grote huizen hebben zelfs een zwembad of een jacuzzi. Andere hebben een unieke, afgelegen ligging of een prachtig uitzicht. De vakantiewoningen zijn er voor 10 personen, 14 personen en zelfs 20 personen. Daarnaast zijn er genoeg kamers in de woning te vinden, waardoor je voldoende privacy krijgt tijdens je groepsvakantie in Frankrijk.