Groepsaccommodatie in Nederland

Beleef een geweldige vakantie in eigen land of een weekendje weg met een grote groep in een ruim vakantiehuis. Met zo'n groepsaccommodatie in Nederland is er altijd genoeg ruimte en geniet je in alle comfort.

groepsaccommodatie in Nederland

Waarom een groepsaccommodatie in Nederland?

De vraag naar groepsaccommodaties is behoorlijk toegenomen. Je ziet het steeds vaker. Een vriendengroep die een weekend weg wil, een reünie, een familie samen op vakantie of collega’s die er samen op uit trekken. De groepsaccommodaties bieden tegenwoordig veel meer dan alleen grote slaapzalen en eenvoudige eetruimtes. Gezien je met meerdere reist moet je rekening houden met ieders wensen. Daarom liggen de groepshuizen op de meest mooie plekken, bieden veel vrijheid en zijn ingericht met alle comfort. Veelal is er een speelplek voor kinderen, een barbecue om ’s avonds heerlijk samen te genieten of tafeltennis voor de actieve gasten. Voel je thuis in een groepsaccommodatie in Nederland.

groepsaccommodatie in Nederland

Faciliteiten groepsaccommodaties

Om te voldoen aan de huidige behoeftes van onze gasten om de vakantie in Nederland samen met familie en vrienden door te brengen, zijn in het aanbod, groepsaccommodaties opgenomen die in ieder geval zijn voorzien van de volgende faciliteiten:

  • De huizen bieden plaats aan tenminste 14 personen

  • Er is beschikking over een gezamenlijke ruimte voor eten, drinken en relaxen

  • Indien meerdere huizen naast elkaar zijn gelegen, heb je de zekerheid dat er een grote zaal aanwezig is (in een huis, op een park of in het vakantiedorp)

groepsverblijf in Nederland

De beste locaties voor een groepsverblijf

Voor een gastvrije groepsaccommodatie moet je in Brabant of Limburg zijn. De gastvrije mentaliteit van deze regio's maakt je groepsvakantie pas echt geslaagd.

In het natuurrijke Drenthe vind je al snel prachtige natuurgebieden zoals de Hondsrug of het Reestdal. Het is de ideale omgeving om met de familie een gezellig weekend te beleven. Voor een gezellig groepsverblijf aan het water is Friesland dan weer perfect. Bovendien mag dan een daguitje naar de Waddeneilanden niet ontbreken.

Een groepsaccommodatie die zich kenmerkt door rust vind je in Zeeland, Gelderland en in de Veluwe. Je verblijft te midden van prachtige natuur in een comfortabele huisje. In de omgeving zijn er genoeg wandelroutes om te verkennen.

Actieve familievakantie in een groepsaccommodatie

In een ruim vakantiehuis kun je een vakantie beleven samen met de hele familie. Wat dacht je bijvoorbeeld  van een actieve familievakantie in Friesland? Plan een vakantie vol waterrecreatie. Hoe leuk is het om met opa en oma, broers, zussen, nichtjes en neven, ooms en tantes op pad te gaan. Vanuit een ruim vakantiehuis in Nederland is alles mogelijk. Naast het comfort in het groepshuis, is er veelal een grote ruimte waar je met z’n allen kunt zitten, spelletjes doen of darten, tafelvoetballen of tafeltennis. Plan iets actiefs en ga kanoën, varen, bezoek mooie steden of maak een heerlijke wandeling. ’s Avonds keer je terug naar je groepsverblijf.

Boek een groepsaccommodatie voor een teambuilding event

Ook voor zakelijke doeleinden zijn de groepsaccommodaties in Nederland zeer geschikt. De groepshuizen bieden naast de zakelijke kant van het verblijf ook ruimte om heerlijk met elkaar te ontspannen. Veelal is er een grote ruimte aanwezig voor een brainstormsessie of presentatie. Na een dag vol indrukken maak je in de keuken een heerlijk diner en kijk je met de hele groep terug op een geslaagde dag. Vergaderen in een woonkamer of in de tuin van een villa in Nederland maakt de bespreking net iets leuker. Ook voor teamuitjes of teambuilding evenementen verblijf je in een groepshuis in Nederland. Je leert elkaar niet alleen zakelijk, maar ook privé beter kennen.