NOVASOL klantvoordelen

Wist je dat je nog meer vakantie voor je geld krijgt als je het uitgeeft bij NOVASOL? Ontdek ons uitgebreide aanbod van klantvoordelen en kortingsregelingen voor populaire attracties, bezienswaardigheden en diensten, en nog veel meer. Lees hieronder meer over de klantvoordelen en kortingsregelingen en laat je inspireren voor je volgende vakantie.

NOVASOL klantvoordelen: hoe het werkt

Ongeveer 24 uur nadat je je vakantiehuis hebt geboekt, vind je actuele klantvoordelen en kortingen op je persoonlijke MyBooking-pagina. Hier kun je ook zien welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw individuele voordelen, en hoe je kortingen kunt krijgen.

Het is belangrijk dat je van tevoren de toepasselijke voorwaarden checkt, omdat er verschillen kunnen zijn in hoe (en wanneer) je je voordelen activeert.

Via onderstaande links kun je meer lezen over de individuele klantvoordelen.

Klantvoordelen in Denemarken
Klantvoordelen in Kroatië
Klantvoordelen in Noorwegen

Weet je niet zeker welke klantvoordelen van toepassing zijn op je boeking? Zodra je je vakantie hebt geboekt, herinneren wij je op je persoonlijke MyBooking-pagina aan de relevante kortingen en mooie aanbiedingen in de buurt. Heb je nog niet geboekt? Dan kun je hier alle inspiratie opdoen voor je volgende vakantie.

Avis: Korting op huurauto's in heel Europa

Als NOVASOL-gast krijg je in heel Europa 15% korting op huurauto's bij Avis. Gebruik de link en de kortingscode op je persoonlijke MyBooking-pagina om de korting te activeren.

Op vakantie met de veerboot: Korting op geselecteerde veerboottrajecten

De helft van je vakantiebeleving is de reis ernaartoe, dus laten we die vooral zo leuk mogelijk maken.

Met NOVASOL krijg je 10 % korting op geselecteerde veerboottrajecten bij DFDS en Stena Line in Scandinavië.

De korting moet worden geactiveerd via de directe link op je persoonlijke MyBooking-pagina en geldt voor de volgende veerboottrajecten:

DFDS

  • Kopenhagen - Oslo
  • Frederikshavn - Oslo

Stena Line

  • Frederikshavn - Göteborg

Bekijk onze vakantiehuizen in 19 landen