Speciale aanbiedingen in heel Europa

Profiteer van speciale aanbiedingen en kortingen in heel Europa!

Bij je volgende vakantie via NOVASOL krijg je verschillende voordelen. We hebben interessante aanbiedingen in onze vakantielanden om je vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Wij hebben een verscheidenheid aan interessante kortingen op verschillende aanbiedingen. Geniet van je vakantie en ervaar een nieuw avontuur met kortingen! 

Druk op om de kaart te activeren

Jubileumkortingen

NOVASOL is 50 jaar geworden en daarom geven wij jubileumkortingen weg van 10 of 15% bij het boeken van een vakantiehuis! Van dromerige strandhuisjes in de duinen tot omgebouwde windmolens en kastelen, van designvilla's met zwembad tot luxe appartementen aan zee.

 

Benelux aanbiedingen

Ons landje van tulpen en windmolens mag je zeker niet overslaan als je nog een keer op vakantie wilt gaan. NOVASOL werkt met verschillende partners samen om je vakantie in Nederland te verrijken. we hebben verschillende aanbiedingen in de Benelux waarvan jij gebruikt kunt maken!

 

Denemarken aanbiedingen

Ook voor ons buurland in het noorden heeft NOVASOL geweldige acties. De aanbiedingen in Denemarken maken jouw vakantie net iets voordeliger als je verschillende dingen wil doen tijdens je vakantie! 

 

Noorwegen aanbiedingen

Noorwegen heeft ook een aantal leuke aanbiedingen voor je in petto! De Cobalt-mijnen, Sjusjøen Husky Tours en het Noorse Aquarium zijn een aantal leuke activiteiten waarbij je korting zou kunnen krijgen omdat het aanbiedingen van Noorwegen zijn.