Speciale aanbiedingen in Denemarken

Speciale aanbiedingen in Denemarken

Bij een optimale vakantie in Denemarken kun je natuurlijk geen vakantie houden zonder een bezoek aan LEGOLAND® of Djurs Sommerland!

Vergeet je huurcontract niet!

Deze aanbiedingen zijn alleen geldig op vertoon van het NOVASOL huurcontract! Deze aanbiedingen kunnen niet worden gecombineerd met andere kortingen en/of aanbiedingen en kunnen niet worden ingewisseld tegen contanten.

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

LEGOLAND® Billund – Verzeker je van een gratis ticket*!

Een bezoek aan LEGOLAND® Billund staat garant voor een heleboel indrukwekkende avonturen. Verheug je op tal van spannende attracties en een kleurrijk evenementenprogramma met steeds nieuwe hoogtepunten! Via onze klantenvoordelen in Denemarken ontvang je bij aankoop van een actieticket 1 gratis ticket, dat zowel voor volwassenen als kinderen geldig is.

*Geldig voor NOVASOL klanten met geldige huurpapieren. Tickets zijn geldig voor één bezoek voor maximaal twee personen in de periode 2 april - 30 oktober 2022. Aanbieding niet bruikbaar met andere tickets/kortingen of seizoenskaarten. Kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld of worden geruild voor andere soorten tickets. Tickets mogen niet worden doorverkocht. Tickets zijn alleen geldig op de geselecteerde dag van het bezoek. Bekijk de openingstijden op LEGOLAND.dk

Meer informatie is te vinden op onze LEGOLAND® pagina

 

Djurs Sommerland

Ontdek het grootste zomerland in de Scandinavische regio met deze aanbiedingen in Djurs Sommerland: Kijk uit naar de grootste achtbaanen van Denemarken, het enorme waterpark en meer dan 60 leuke activiteiten voor het hele gezin. 

  • 2-daagse tickets - bespaar 15% en bezoek het park 2 keer binnen 7 dagen. 
  • Dagkaarten - bespaar 20% 

 

 

Fårup Sommerland

Fårup zorgt voor een mooie pretparkbeleving, vooral met de aanbieding van Farup Sommerland! Probeer de verschillende achtbanen. Ook voor de kleintjes is er genoeg te doen. Probeer ook het verwarmde waterpark!

  • Huur een vakantiehuis in Jutland, binnen de openingsperiode van Fårup Summerland en ontvang een kortingsbon voor Fårup Sommerland. 
  • Er wordt een korting gegeven op tickets voor zowel 1 dag als 2 dagen. 

 

| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )