Speciale aanbiedingen in Denemarken

Speciale aanbiedingen in Denemarken

Bij een optimale vakantie in Denemarken kun je natuurlijk geen vakantie houden zonder een bezoek aan LEGOLAND® of Djurs Sommerland!

Vergeet je huurcontract niet!

Deze aanbiedingen zijn alleen geldig op vertoon van het NOVASOL huurcontract! Deze aanbiedingen kunnen niet worden gecombineerd met andere kortingen en/of aanbiedingen en kunnen niet worden ingewisseld tegen contanten.

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

LEGOLAND® 

Heb een hele dag plezier met deze speciale aanbieding van LEGOLAND®.

  • Koop een ticket dat toegang geeft tot 1 bezoek van 2 personen (1 volwassene en 1 kind van 3-12 jaar).

 

Djurs Sommerland

Ontdek het grootste zomerland in de Scandinavische regio met deze aanbiedingen in Djurs Sommerland: Kijk uit naar de grootste achtbaanen van Denemarken, het enorme waterpark en meer dan 60 leuke activiteiten voor het hele gezin. 

  • 2-daagse tickets - bespaar 15% en bezoek het park 2 keer binnen 7 dagen. 
  • Dagkaarten - bespaar 20% 

 

 

Fårup Sommerland

Fårup zorgt voor een mooie pretparkbeleving, vooral met de aanbieding van Farup Sommerland! Probeer de verschillende achtbanen. Ook voor de kleintjes is er genoeg te doen. Probeer ook het verwarmde waterpark!

  • Huur een vakantiehuis in Jutland, binnen de openingsperiode van Fårup Summerland en ontvang een kortingsbon voor Fårup Sommerland. 
  • Er wordt een korting gegeven op tickets voor zowel 1 dag als 2 dagen. 

 

| Beheerder
(Voor het eerst gepubliceerd: )