14 dagen gratis annuleren voor 3 vakantieparken

Boek een vakantiehuis zonder zorgen!

Met 14 dagen gratis annulering kun je met een gerust hart jouw volgende vakantie naar naar Duitsland plannen. Als de plannen veranderen, kun je je vakantie tot 14 dagen voor aankomst annuleren.

Het aanbod is geldig voor onze prachtige vakantieparken Marissa, Wemding en Wreecher Idyll in Duitsland.

Scroll naar beneden voor meer informatie en om inspiratie op te doen voor jouw volgende vakantie.

14 dagen gratis annuleren op veel vakantiehuizen

Profiteer tot 3 december 2022 van deze unieke aanbieding. Als je een vakantiehuis in een van onze geselecteerde vakantieparken in Duitsland boekt met aankomst tot 17 december 2022, heb je de vrijheid om je verblijf tot 14 dagen voor aankomst te annuleren. Het aanbod is geldig op een grote selectie vakantiehuizen in de vakantieparken Marissa aan de Dümmer See, Wreecher Idyll op Rügen, en campingpark Wemding in Beieren. Je herkent deze vakantiehuizen door de '14 dagen gratis annuleren' banner.

Duitse vakantiepark gratis annuleren
  • Het aanbod is geldig op geselecteerde vakantiehuizen die de '14 dagen gratis annuleren' banner hebben.
  • Het aanbod is geldig voor boekingen gemaakt tot uiterlijk 3 december 2022 met aankomst tot uiterlijk 17 december 2022.
  • Elke annulering van een boeking die met deze aanbieding gemaakt is, moet gedaan worden via de 'MyBooking' pagina.
  • Boekingen die later dan 3 december 2022 gemaakt worden, worden volgens de huurvoorwaarden behandeld.
  • Elke annulering na het verstrijken van de 14 dagen termijn wordt behandeld volgens de huurvoorwaarden.

Luxe, klassiek of minimalistisch – welk vakantiepark past het beste bij jou?

De drie vakantieparken in deze aanbieding hadden niet gevarieerder kunnen zijn. Ze laten zien hoe breed het aanbod is van onze vakantieparken in Duitsland!

Duitse vakantiepark gratis annuleren

Vakantiepark Marissa heeft appartementen, penthouses en vakantiehuizen direct aan het Meer van Dümmer, voor een luxe verblijf midden in de natuur en fantastische recreatiemogelijkheden binnen handbereik.

Appartementencomplex Wreecher Idyll op Rügen is een uitstekende uitvalsbasis om het eiland te verkennen of te genieten van de rust van de natuur.

Onze tiny houses op camping Wemding in Beieren bieden een geweldige vakantie-ervaring op een overzichtelijk terrein. Geniet van de natuur aan de oevers van een bosmeer en profiteer van de vele sport- en recreatiemogelijkheden.

| Copywriter
(Voor het eerst gepubliceerd: )