Geniet van een fietsvakantie

Geniet extra van je vakantie in een vakantiehuis met een fiets! Of je nu brood wilt halen, ijs wilt eten, boodschappen wilt doen of de beweging in de frisse lucht wel kan  gebruiken: ga op fietsvakantie! Verken de omgeving voor een plekje met een picknickmand of geniet van een fietstocht door de prachtige natuur!

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

De leukste fietsvakanties

De meeste steden hebben iets waar elke fietsliefhebber van droomt; talrijke bewegwijzerde panoramische fietsroutes verspreid over het land. Dit is ideaal voor fietsers die graag op een vaste locatie in een vakantiehuis of appartement verblijven. 

 

Fietsvakantie in België

Voor een geweldige fietsvakantie hoef je echt niet heel ver te reizen. Bij onze zuiderburen zijn er een heleboel verrassende fietsroutes die je kunt proberen! Een fietsvakantie in België is ideaal als je dicht bij huis wil blijven en wilt genieten van de Belgische gastvrijheid!

Fietsvakantie in Denemarken

Liefhebbers van de natuur en avontuur? Een actieve fietsvakantie in Denemarken past dan perfect bij jou!  Denemarken is een echt fietsland met verschillende routes en tal van mooie plekjes.

Fietsvakantie in Duitsland

Fiets naar de mooiste natuurparken of langs de Duitse kust met een fietsvakantie in Duitsland.

Fietsvakantie in Luxemburg

Luxemburg is een echt fietsland. Vanuit je vakantiehuis in Luxemburg stippel je een gewenste fietsroute uit of kies simpelweg uit één van de 170 fietsroutes! Een fietsvakantie in Luxemburg is ideaal voor de echte fietsliefhebbers die houden van natuur, kastelen en groene weides!

Fietsvakantie in Nederland

Voor een zalige vakantie hoef je het niet per se ver te zoeken. In ons eigen kikkerlandje zijn genoeg fijne fietsroutes die je kunt proberen. Door de relatief kleine afstanden fiets je van het ene landschap naar het andere. Ontdek de mooie Nederlandse kust, de Utrechtse Heuvelrug, het glooiende landschap in Limburg, de prachtige dijken of het fietsvriendelijke Drenthe tijdens je fietsvakantie in Nederland.

| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )