Geniet van een fietsvakantie

Geniet extra van je vakantie in een vakantiehuis met een fiets! Of je nu brood wilt halen, ijs wilt eten, boodschappen wilt doen of de beweging in de frisse lucht wel kan  gebruiken: ga op fietsvakantie! Verken de omgeving voor een plekje met een picknickmand of geniet van een fietstocht door de prachtige natuur!

De leukste fietsvakanties

De meeste steden hebben iets waar elke fietsliefhebber van droomt; talrijke bewegwijzerde panoramische fietsroutes verspreid over het land. Dit is ideaal voor fietsers die graag op een vaste locatie in een vakantiehuis of appartement verblijven. 

Fietsvakantie in Kroatië

Voor een geweldige fietsvakantie langs ongelooflijke uitzichten is Kroatië de place to be. Iedereen kent Kroatië van het prachtige blauwe water en de stranden, maar de natuur geeft ook heel wat om van te genieten. Denk bijvoorbeeld aan de bergen die op de foto's staan, daar kun je gewoon fietsen.

Fietsvakantie in Italië

Genieten van de zon terwijl je door groene natuur fietst? Kijk dan niet verder en boek een fietsvakantie naar Italië. In de warme zon geniet je van de heerlijke Italiaanse keuken, de natuur, de gezelligheid die Italië te bieden heeft. 

Fietsvakantie in Frankrijk

Wie wil er nu niet fietsen in Frankrijk? De prachtige duinen, hoge bergen, geweldige wijngaarden, er is hier genoeg te doen, en iedereen is welkom! 

Heerlijk fietsen in het veelzijdige Polen

Misschien wel de verrassendste toevoeging aan deze lijst is Polen. Dat is echter niet voor niets: de prachtige natuur, de gezelligheid en de steden zijn allemaal goede redenen om een fietsvakantie in Polen te boeken!

| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )

Bekijk onze vakantiehuizen in 19 landen