Vind een 'thuis' voor de kerstvakantie

Bij NOVASOL bieden we ruimte voor Kerstmis, ongeacht de ruimte die je nodig hebt, hoe lang het duurt of hoeveel sneeuw er moet liggen. Hier vind je een 'thuis' voor zowel kerst als oud en nieuw en met meer dan 30.000 feestelijke vakantiehuizen met flexibele voordelen in Nederland en Europa zit er zeker een tussen die perfect is voor jou en je tradities.

Kolačići (foto rawpixel na Unsplash)

Kerst en oudejaarsavond in Nederland

Wil je het jaar afsluiten met nieuwe ervaringen, gezelligheid en comfort? Vier dan kerst en oud en nieuw in Nederland. NOVASOL verhuurt vele comfortabele vakantiehuizen in Nederland, waar je de feestdagen kunt doorbrengen met vrienden, familie en zelfs je huisdier.

Een vakantiehuis is het perfecte startpunt — niet alleen voor wandelingen door een prachtig Nederlands winterlandschap en voor de nieuwjaarsduik op een mooi strand, maar ook voor het verkennen van kerstmarkten in leuke steden zoals Den Haag, of voor een interessante excursie naar plaatsen zoals Elburg Vesting. Het allerbeste is om de gezelligste tijd van het jaar door te brengen in een privévakantiehuis, met een kop warme chocolademelk in de hand of met een kaasfondue.

Kerstmis en oud en nieuw in Denemarken

Met Kerstmis draait het om 'hygge' en hoewel Denemarken zelden een witte kerst kent, is het altijd gezellig.

Breng familie, vrienden en tradities samen in een vakantiehuis in Denemarken en bezoek gezellige kerstmarkten, ga op avontuur in het winterlandschap, voel die speciale kerstsfeer die je tegenkomt in zowel kleine als grote steden.

Wie weet wordt dit wel een nieuwe kersttraditie op zich.

Kerst en oudejaarsavond in België

NOVASOL verhuurt vele comfortabele vakantiehuizen in België, waar je de feestdagen kunt doorbrengen met vrienden, familie en zelfs je huisdier. Bezoek in je kerstvakantie steden zoals Brussel of Gent, waar fel verlichte kerstmarkten met heerlijk eten en een geweldige sfeer op je wachten. Maar het best brengt u de gezelligste tijd van het jaar door in een privévakantiehuis. Versier samen het huis, maak wenskaarten of luid het nieuwe jaar in met een toast!

Personaliseer je kerstvakantie

De kersttijd is al stressvol genoeg en daarom bieden we flexibele aankomst (en vertrek) in de meeste van onze vakantiehuizen in de periode tussen kerst en oud en nieuw.

Flexibele aankomst betekent dat je je boekingsperiode vrij kunt kiezen, ongeacht het aantal dagen en op welke dag de periode begint en eindigt (zodat je een perfecte kerstvakantie hebt voor jou en je tradities).

We hebben vakantiehuizen voor elke gelegenheid; kerst en oud en nieuw zijn geen uitzondering.

Als je speciale behoeften of wensen hebt, kun je hieronder door geselecteerde woningtypes bladeren of je kunt de zoekopdracht aanpassen en filteren op faciliteiten en functies.

Vind een 'thuis' voor de kerstperiode (en begin het nieuwe jaar) samen met NOVASOL.

  • met huisdieren

  • met zwembad

  • groepswoningen

Actieve kerstdagen

Lekker wandelen in een nieuwe omgeving, langzaam ontspannen, goed eten en nog beter gezelschap.

De kerstdagen zijn het perfecte startpunt voor gezellige activiteiten, zowel binnen als buiten, en de meeste van onze vakantiehuizen hebben bordspellen, boeken en andere dingen.

Daarnaast vind je er altijd een grote keuze aan huizen die altijd veel verschillende leuke faciliteiten en activiteiten hebben voor het hele gezin.

Kerstmis en oud en nieuw in Europa

Kerstmis heeft zowel nieuwe als oude tradities, plus tradities die je nog niet kent.

Beleef de feestdagen vanuit een heel nieuw perspectief en verken spannende bestemmingen in heel Europa, elk met zijn eigen manier om kerst en oud en nieuw te vieren.

Duitsland staat bekend om de vele kerstmarkten, in Spanje is er een traditie om op oudjaarsavond 12 druiven te eten als de klok om twaalf uur slaat en op veel plaatsen in Frankrijk begint het kerstdiner met oesters.