Breng de kerst door in een vakantiehuis

Kerst is de mooiste tijd van het jaar! Heb je geen zin om de kerst thuis te vieren dit jaar? Geen enkel probleem. Tegenwoordig geniet je overal van een gezellige kerstsfeer. Breng de feestdagen daarom door in een vakantiehuis. Kerst vieren in een vakantiehuis is niet alleen gezellig, maar ook betaalbaar. Dat is de enige echte manier om de kerst in stijl door te brengen. Een huisje huren met kerst doe je daarom altijd met NOVASOL.

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Het ultieme kerstgevoel in een vakantiehuis

NOVASOL heeft de meest sfeervolle vakantiehuizen in de kerstvakantie in het aanbod. Je kunt de kerstvakantie met familie en vrienden doorbrengen in onze mooie vakantiehuizen en appartementen. Onze vakantiehuizen laten niets te wensen over en bieden veel ruimte en privacy. Met NOVASOL ga je ook nog voordelig weg met kerst, want al onze vakantiehuizen zijn heel betaalbaar.

Geniet van de kerst in een vakantiehuis, van ontspannende avonden bij de open haard en breng een leuke vakantie door met je familie. Met een vakantiehuis geniet je van elkaar, zonder gestoord te worden door andere toeristen. Met kerst op vakantie gaan is dan ook helemaal perfect in een huisje.

Vakantiehuis voor kerst

 

Leukste bestemmingen in de kerstvakantie

Kies de mooiste vakantiebestemmingen uit om met kerst naartoe te gaan. Sluit de laatste weken van het jaar spectaculair af met de hele familie, met het gezin of romantisch met z'n twee. Een huisje huren met kerst is de beste manier om samen in alle rust van elkaar en de feestdagen te genieten.

Duitsland - gemakkelijke autovakantie

Duitsland is een van de allermooiste bestemmingen in de winter. Het is voor een midweek weg of een hele week vakantie ideaal. Vooral als je van plan bent om met de auto naar je vakantiehuis te rijden. Je hoeft niet langer onder de baan te zijn om dat echte vakantiegevoel te ervaren.

Frankrijk

Frankrijk is een prachtige bestemming voor in de kerstvakantie. Verblijven nabij het strand is niet alleen in de zomer leuk, maar ook in de winter.

Spanje - zoek de zon op

In Spanje vier je de kerst met een aangename temperatuur. Hoewel je hier geen glühwein vindt, kun je smullen van het typisch Catalaanse hoofdgerecht escudella i carn d'olla in de keuken van je gehuurde vakantiehuis

 

Volop kerstsfeer en sneeuwpret 

In de middag gaan jullie de omgeving verkennen. Na een actieve dag verdienen jullie dan ook allemaal een warme chocolademelk. Met de kinderen worden er nog snel even wat koekjes gebakken. In je vakantiehuis maak je tijdens kerst in een volledig uitgeruste keuken het lekkerste kerstdiner klaar. Bovendien geniet je in de knusse avonduren van een knetterende open haard. De kinderen genieten van de cadeautjes van de kerstman, terwijl de ouders ontspannen met een glaasje wijn. Is het een koude dag geweest, dan ga je nog even snel de sauna in om te relaxen. Zo'n huisje huren met de kerst is daarom om verschillende redenen een goed idee.

Vakantiehuis in de kerstvakantie

 

| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )