Langdurig verblijf in een vakantiehuis

Bij NOVASOL is het niet alleen mogelijk om een vakantiehuis te reserveren voor een vakantie van één of twee weken, je kunt ook bij ons terecht voor langdurige verblijven. Dus wanneer je omwille privé- of zakelijke redenen voor langere tijd in een bepaalde bestemming wilt verblijven, biedt een vakantiehuis uit ons aanbod wellicht een uitkomst.

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Spaarvakantie

Verblijf minimaal 14 dagen en ontvang 10% korting.

Wanneer is dit speciale aanbod geldig? Dit aanbod is geldig bij verblijven van minimaal 14 dagen, met name in het voor- en na seizoen. Je krijgt dan een korting van 10% over de normale huurprijs. Je vindt de juiste prijs bij het selecteren van een 14-daags verblijf dat binnen deze seizoenen valt. Deze korting wordt dus automatisch toegepast, mits de boeking voldoet aan bovenstaande voorwaarden.


Langetermijn-korting / Overwinteren

In Spanje, Griekenland en Frankrijk.

Op aanvraag is het mogelijk om in de vakantiehuizen met dit logo een langere periode, tussen 3 en 12 weken, te verblijven met een Langetermijn-korting. Ontvlucht de koude winter in eigen land en ervaar de cultuur en het plaatselijke leven door te overwinteren in Spanje, Griekenland of Frankrijk.

De Langetermijn-korting wordt als volgt berekend

  • Verblijfsduur van 2 weken: 10% korting
  • Verblijfsduur van 3 weken: 15% korting
  • Verblijfsduur van 4 of meer weken: 20% korting

* korting is alleen van toepassing in bepaalde periodes. Neem contact met ons op voor de voorwaarden per land.

Belangrijke informatie

Dit aanbod is niet te combineren met andere aanbiedingen en/of kortingen. Bij een verblijf van vier weken of langer wordt de borgsom met € 100 per persoon verhoogd. De kosten voor verwarming zijn niet bij de huurprijs inbegrepen en dienen altijd ter plaatse voldaan te worden. Dit geldt tevens voor de kosten van elektriciteit en water, wanneer deze niet bij de huurprijs zijn inbegrepen. Bij een boeking, waarbij dit aanbod van toepassing is, wordt de eindschoonmaak altijd verplicht gesteld en dienen de kosten voor deze eindschoonmaak altijd ter plaatse voldaan te worden. Bij accommodaties, waarbij de eindschoonmaak al bij de huurprijs is inbegrepen, blijft deze inclusief.


Advies op maat nodig?

Neem dan contact met ons op. Wij stellen graag een offerte voor je op! Stuur een email met onderstaande gegevens naar novasol@novasol.nl 

  • Plaats/regio waar je wilt verblijven
  • Periode
  • Reden van verblijf
  • Aantal personen
  • Wel of geen huisdieren

Uiteraard kun je ook telefonisch contact met ons opnemen. Bel ons op +31 13 - 46 777 30 Ma-vr 9.00-17.30, za 10.00–14.00

| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )

Bekijk onze vakantiehuizen in 19 landen