Vakantiehuis in Kroatië met zwembad

Zoek de verkoeling op in Kroatië met je eigen zwembad

Duiken in een zwembad met koel water is het beste wat je kunt doen als de zon schijnt in Kroatië. Zoek de verkoeling op in het water of met een koel drankje op je ligstoel onder een parasol. Na een dag de omgeving verkent te hebben, ontspan je helemaal in je eigen vakantiehuis met privé zwembad.

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Ultieme ontspanning met een zwembad

Na een bezoek aan de vele bezienswaardigheden van Kroatië op een van de eilanden is of op een van de wereldberoemde kusten, geniet je in de namiddag of 's avonds van de rust en ontspanning van je privé zwembad. Kies voor een vakantiehuis in Kroatië met zwembad waar jong en oud van zullen genieten. Het is de ideale basis voor een geweldige familievakantie. Gewoon even niets doen, behalve doezelen met het geluid van water op de achtergrond. 

Vakantiehuis in Kroatië met zwembad


Soorten vakantiehuizen in Kroatië met zwembad

Onze vakantiewoningen met zwembad zijn niet alleen op sommige Kroatische eilanden te vinden, maar ook in gunstig gelegen regio's van Kroatië. Of je nu op het strand woont of liever het prachtige landschap in het binnenland, of je nu de zee in het zicht wilt zien of liever afgezonderd bent, of je nu houdt van het avondgewoel van toeristische resorts of geniet van de rust: je zult dat zeker vinden juiste vakantiehuis in Kroatië met zwembad voor jezelf, je familie of je vrienden. Trakteer jezelf op een beetje luxe en pak snel je koffer in. Kies een vakantiehuis met zwembad in Kroatië die het best bij je wensen past:

  • Buitenzwembad
  • Binnenzwembad
  • Vakantiehuizen met jacuzzi
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Overloopzwembad
  • Prive zwembad
vakantiehuis in Kroatië met zwembad

 

Vakantiehuis in Kroatië met privé zwembad

Een vakantiehuis met een door zicht beschermd zwembad biedt je ultieme privacy. Niemand zal je hier lastig vallen en je kunt doen wat je wilt. Geniet van de luxe van een privé zwembad tijdens je vakantie in Kroatië en de mogelijkheid om de zee op elk moment te bereiken, aangezien de meeste vakantiehuizen niet alleen over een privézwembad beschikken, maar ook direct aan zee liggen. Een vakantiehuis in Kroatië met zwembad kan nauwelijks nog beter worden!

vakantiehuis met zwembad in KroatiëPrive zwembad bij je vakantiehuis in Kroatië
| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )

Bekijk onze vakantiehuizen in 19 landen