Vakantiehuis op bungalowpark Adelhof

Bungalowpark Adelhof ligt centraal in de provincie Drenthe. Op dit park vind je de fijnste bungalows, een grote visvijver waarin je naar hartenlust kunt vissen en allerlei andere bijzondere faciliteiten, zoals een verwarmd openluchtzwembad. In deze bijzondere omgeving geniet je pas echt 100% van die welverdiende vakantie in Nederland.

omgeving van vakantiepark adelhof

Activiteiten op vakantiepark Adelhof

Naast een verwarmd openluchtzwembad, een animatieteam en een binnenspeeltuin, is er een snackhal, restaurant en wasserette. Er zijn ook volop wandel- en fietsroutes vanaf je vakantiehuis op vakantiepark Adelhof! Voor de actievelingen onder ons is er een tennisbaan, een volleybalveld, een voetbalveld en een tafeltennistafel. Voor de kinderen is er een kinderboerderijtje een aantal kinderspeelplaatsen - al het beste voor onze gasten die gebruik maken van ons aanbod 'vakantieparken Nederland'.

Ontdek de omgeving van je vakantiehuis!

Hoewel we het ons niet kunnen voorstellen, zou je het park zelf wel eens willen verlaten. Wat ga je dan doen? Doe een wandel- of fietsroute in nationaal park Dwingelerveld of het Drentse Friese woud. Bezoek de hunebedden in natuurgebied in Havalte of die in Holtingerveld. Fan van musea? bezoek dan het Zeemuseum, het Gevangenismuseum, het Vlechtmuseum of het Planetron. Zowel natuurliefhebbers en cultuurliefhebbers zullen zich met een vakantiehuis op vakantiepark Adelhof niet vervelen!

Visvakantie op vakantiepark Adelhof

De hengelspoirtliefhebbers worden helemaal blij van onze visvijver! Je hebt hier geen vergunning voor nodig. Zit langs de waterkant en gooi gewoon die hengel uit! Hier heb je kans om een karper, brasem of voorn te vangen! Boten zijn overigens niet toegestaan op de vijver.

Bekijk ook onze anderen vakantieparken in Europa.