Bosmeer vakantiepark

Deze prachtige vakantiewoningen staan garant voor een fantastisch verblijf. Ze staan op een kleinschalig, gemoedelijk en ruim opgezet vakantiepark in Friesland, in een mooie groene omgeving tussen drie Nationale Parken waar u urenlang kunt fietsen en wandelen. Naast het park bevindt zich een recreatieplas voor een geweldige tijd. Met z’n tweeën, met uw gezin of met familie en vrienden.

Bosmeer vakantiepark

Waarom een vakantiehuis boeken op vakantiepark Bosmeer

Op het park kunt u fietsen huren, is een uitgebreide speeltuin en kinderboerderij en heeft u onbeperkt toegang tot het verwarmde buitenzwembad van 50m met daarbij een glijbaan en een peuter- en kleuterbad voor de allerkleinsten. Het bad is geopend van ca. begin mei tot september. Mocht u buiten die periode komen, dan mag u gratis zwemmen in het overdekte zwembad De Steense in Wolvega.

Bosmeer vakantiepark

De villa's op het vakantiepark

Alle vakantiewoningen op ons park zijn omgeven door groen, waardoor u altijd geniet van voldoende privacy. Bij vakantiepark Het Bosmeer profiteert u tijdens uw vakantie daarnaast van de volgende voordelen:

  • Verhuur van fietsen en skelters op het park

  • Prachtig groene omgeving in het andere Friesland

  • Verwarmd openluchtzwembad in de zomermaanden

  • Animatieprogramma voor kinderen in het hoogseizoen

  • Persoonlijke aandacht voor iedere gast

De omgeving

De vakantiewoning bevindt zich ca. 500 meter van het vlechtdorp Noordwolde, op de grens van de provincies Friesland, Drenthe en Overijssel. Het park ligt aan de rand van Nationaal Park Het Drents-Friese Wold en is omgeven door weiden, wouden, meren en moerassen, welke prachtige wandel- en fietsgebieden vormen. Verder ligt het vlakbij de Weerribben-Wieden en het Dwingelderveld. Daarnaast ligt op een steenworp afstand het gebied van De Koloniën van Weldadigheid (UNESCO-werelderfgoed!). In de directe omgeving zijn vele mogelijkheden om actief bezig te zijn en om te ontspannen, zoals wandelen, fietsen, paardrijden, kanoën, golfen, de natuurlijk kunstijsbaan Thialf en voor een unieke dierentuinervaring vindt u op 62km afstand dierentuin Wildlands in Emmen.