Vakantiehuizen op chaletpark De Wierde

Geniet van een rustige en afwisselende vakantie in de Kop van Noord-Holland. Chaletpark de Wierde ligt op het voormalige eiland Wieringen. De waterrijke omgeving biedt talloze onvergetelijke activiteiten voor jong en oud, zoals wadlopen, zeehonden kijken tijdens een rondvaart en fietsen door de natuur, langs dijken en eeuwenoude gebouwen.

Chaletpark De Wierde vakantiehuis

Waarom een vakantiehuis boeken op chaletpark De Wierde?

Chaletpark de Wierde is een ideale bestemming voor een vakantie aan de kust. De huizen zijn zo ingericht dat je zowel binnen al buiten ongestoord van jouw vakantie kan genieten. Dit Chaletpark is dus ook echt aan te raden als je op vakantie gaat met de hond. Toch liever met z´n tweeën weg? Maak een romantische strandwandeling en geniet van deze omgeving. Chaletpark de Wierde is een leuke vakantiebestemming in Nederland voor jong en oud - een van de beste uit de catalogus 'vakantiepark Nederland'. Na een actieve dag aan het water kun je voor een borrel of diner terecht in het restaurant, dat vlakbij het vakantiepark ligt.

Gunstige ligging van het vakantiepark

Door de zeer gunstige ligging nabij zowel de Waddenzee als het IJsselmeer is het vakantiepark ideaal voor liefhebbers van zwemmen, surfen en zeilen. Bovendien bevindt het Nederlandse vakantiepark zich op 25 km van het Noordzeestrand en op 9 km van het Amstelmeer.

De vakantiehuizen

Op het vakantiepark staan gemoedelijke vrijstaande vakantiehuizen. Deze particuliere vakantiehuizen zijn door de particuliere huiseigenaren individueel ingericht en beschikken zodoende over een geheel eigen uitrusting en indeling. De vakantiehuizen in het vakantiepark beschikken over een balkon en een gemeubileerd terras, zodat jij ook buiten ongestoord van jouw vakantie kunt genieten. Chaletpark De Wierde is een erg comfortabel vakantiepark en is daarom de perfecte uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie.

Beleef de eilandsfeer op Wieringen

Het vakantiepark is in Den Oever op Wieringen gelegen. Vroeger betrof dit een eiland in de Zuiderzee. Ondanks het feit dat dit gebied tegenwoordig bij het vasteland hoort, is de eilandsfeer niet verloren gegaan. In de omgeving is veel te beleven. Breng een bezoek aan het Wieringer Eilandmuseum en bezichtig in het voorjaar de kleurrijke bloembollenvelden. Maak met de auto of de fiets een tocht langs het IJsselmeer naar de karakteristieke kleine steden Medemblik en Hoorn. Bovendien bereik je Amsterdam in 45 minuten met de auto.

Ga op een excursie

Onze lokale partner biedt op Wieringen verschillende excursies aan. Zo kun je meedoen aan een begeleide wadlooptocht door de Waddenzee, op zoek naar allerlei schatten onder water. Ook kunt je aan boord van een vissersboot stappen en genieten van een tocht door de vissershaven en langs de spuisluizen in de beroemde Afsluitdijk. Tevens heb je de mogelijkheid om garnalen te proeven, die tijdens de vaart zijn gevangen en gekookt. Als afsluiter kun je zeehonden in hun natuurlijke omgeving bewonderen.

Als gast van NOVASOL kun je de genoemde excursies reserveren bij onze lokale partner:

De Groot RecreatieGemeenelandsweg 50NL-1777 NN HippolytushoefTelefoon: 0031 - (0)6 51 80 65 81E-mail: info@degrootrecreatie.nl

Op vertoon van uw NOVASOL huurcontract ontvang je tijdens de excursie een gratis kopje koffie en versnapering.

Trouwens: bekijk ook onze andere vakantieparken in Europa.