Vakantiepark De Eekhof

Op steenworpafstand van het IJsselmeer vind je vakantiepark De Eekhof. Dit park is dé vakantiebestemming voor liefhebbers van watersport, maar ook voor cultuurliefhebbers is er genoeg te beleven.

Uitzicht vanaf balkon appartement De Eekhof

Waarom kiezen voor De Eekhof?

Dit vakantiepark in Nederland ligt op een ideale locatie voor vakantiegangers die ook watersporten willen beoefenen, het IJsselmeer ligt namelijk om de hoek. Ook wanneer je van cultuur houdt zit je goed op De Eekhof. Vanaf het vakantiepark loop je zo de straten van het Friese havenstandje Hindeloopen binnen. Deze mooie ligging zorgt ook voor een prachtig uitzicht op het IJsselmeer vanuit de accomodaties. Dit is een van onze favoriete plekken uit de directory 'vakantiepark Nederland'.

Appartement op De Eekhof

De accomodaties

De accomodaties op vakantiepark De Eekhof zijn geschikt voor maximaal vier personen en een huisdier. Deze beschikken tevens over een terras of balkon, waar je heerlijk buiten kunt eten en vanaf waar je uitzicht hebt op het IJsselmeer. In de appartementen vind je alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie in Hindeloopen: een goed uitgeruste keuken, woonkamer en slaapkamer(s).

Ontdek de geschiedenis en omgeving van Hindeloopen

Het Friese Hindeloopen is een van de bekende elf steden en heeft een rijk (handels)verleden. Dit is terug te zien in de vorm van 17e- en 18e-eeuwse kapiteinshuizen, het Hindelooper schilderwerk, de opvallende en kleurrijke klederdracht en karakteristieke huizen.Daarnaast is het park dankzij de ligging aan het IJsselmeer een ideale locatie voor watersport. Hindeloopen is dan ook een populaire spot voor surfers en kitesurfers. De stad beschikt over een aantal kleine zandstrandjes, waar je ook heerlijk kunt zwemmen. Liever een stukje varen? Ook dat is geen probleem, aangezien Hindeloopen over twee havens beschikt kunnen je gemakkelijk het IJsselmeer op en kun je via binnenwateren richting Stavoren en Workum kunt varen. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het nabijgelegen natuurreservaat Stoenckhern.

Trouwens: bekijk ook onze andere vakantieparken in Europa.