Vakantiehuizen op vakantiepark Hohendorf

Scandinavische wellnesshuizen: zwem- en sportplezier!

Kom naar de Oostzeekust bij Mecklenburg-Vorpommern, in de omgeving van Stralsund, Rügen en Fischland-Darss. Idyllisch in het landschap gelegen, ligt hier het vakantiepark Hohendorf tussen Rügen en Fischland-Darss-Zingst en het eiland Hiddensee.

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Vakantiepark Hohendorf

Gun jezelf een weekje ontspanning op vakantiepark Hohendorf en geniet van de typische Scandinavische vakantiehuizen met een hoge graad van comfort. Elk huis is goed onderhouden en aantrekkelijk ingericht met een eigen binnenzwembad, sauna, whirlpool en een haard in de woonkamer. Van hieruit loop je zo het terras op voor de nodige zonnestralen overdag of de gezellige avonduurtjes. Bij slotpark Hohendorf, op slechts een aantal kilometer afstand van de Oostzee, liggen deze gezellige vakantiehuizen met zwembad, waarin u met bijna 150 m2 plaats heeft voor 10 personen. Behaaglijk door gebruik van veel hout en warme kleuren zijn de 
 

De vakantiehuizen 

De vakantiehuizen op Hohendorf zijn ruim, ongeveer 150 m², zodat je er met 10 personen kunt wonen. Daar de huizen 2 badkamers hebben en er nog een extra douche in de wellnessruimte is, is het vakantiehuis ook heel geschikt om er met twee of drie families vakantie te vieren. Het zwembad van circa 18 m² met glijbaan en tegenstroom is ideaal om in te spetteren en spelen. De jacuzzi is geschikt voor wel 5 personen, die hier even helemaal kunnen ontspannen. De vakantiehuizen in dit vakantiepark in Duitsland zijn in Deense stijl gebouwd en zeer comfortabel ingericht.

 

Faciliteiten

Je kunt relaxen in de sauna en de jacuzzi en lekker zwemmen in het prive zwembad. Bij mooi weer is het terras een fijne plaats om gezellig te zitten, te lezen of te genieten van de tuin, waarin de kinderen aan het spelen zijn. Ook je trouwe viervoeter (maximaal  2) is van harte welkom in de vakantiehuizen op het vakantiepark Hohendorf. Je betaalt hiervoor geen extra kosten. Sinds kort kun je ook gebruik maken van de sporthal voor o.a. tennis, handbal, voetbal, basketbal, en tafeltennis. Bij de receptie kun je naar de kosten vragen en de hal reserveren; hou er wel rekening mee, dat de hal niet verwarmd is. Maak gebruik van ons sportaanbod ter plaatse! De op het vakantiepark gelegen sporthal kan voor tennis, handbal, voetbal, basketbal en tafeltennis worden gebruikt.

 • Uw huisdier is zonder toeslag van harte welkom
 • Bedlinnen (inclusief handdoeken) en haardhout ter plaatse!
 • Wi-Fi in alle vakantiehuizen tegen betaling beschikbaar
 • Bij de receptie kunt u zich voor het gebruik van de sporthal aanmelden. De hal is niet te verwarmen. Prijs voor gebruik van de hal bedraagt € 12,- per uur. Ter plaatse voldoet u € 50,- borg. De hal is van maandag tot zaterdag tijdens de openingstijden van het servicekantoor te gebruiken.

 

Vakantiehuizen op vakantiepark Hohendorf

 

Ontdek de omgeving

 • In Stralsund aangekomen rijd je ongeveer een kwartier in noordelijke richting, waar je het dorp Hohendorf vindt met het prachtige Slot Hohendorf het voormalige landhuis. Naast dit slot ligt het vakantiepark dat we sinds 2012 in ons aanbod hebben opgenomen.
 • Dagtocht naar Stralsund: Wandel over de sporen van de Hanze
 • Eiland Rügen met de imposante krijtrotsen rondom de Königstuhl
 • Wandelingen en fietstochten in het Nationaal Park Vorpommernsche Boddenlandschaft
 • Zandbaaien bij Klausdorf en Barhöft 
 • In de buurt van de Mecklenburgse Oostzeekust (het gebied in Duitsland met de meest zonuren) kom je tot rust en genieten van de prachtige natuur en de grote keus aan leuke excursies in de omgeving, zoals naar Stralsund. Wij willen, dat alles tijdens je verblijf in dit vakantiepark in Duitsland naar je zin is. 
 • Een bijzonder evenement is de kraanvogeltocht. In maart en van augustus tot begin november van elk jaar gaan er tot vijftig duizend kraanvogels op hun zuidelijke tocht. Op slechts een paar minuten loopafstand van je vakantiehuis huis kun je het spektakel zien, wanneer in de ochtend en avond de kraanvogels rondvliegen.

Trouwens: bekijk ook onze andere vakantieparken in Europa.

Bekijk onze vakantiehuizen in 19 landen