Vakantiehuizen op vakantiepark Hohendorf

Kom naar de Oostzeekust bij Mecklenburg-Vorpommern, in de omgeving van Stralsund, Rügen en Fischland-Darss. Idyllisch in het landschap gelegen, ligt hier het vakantiepark Hohendorf tussen Rügen en Fischland-Darss-Zingst en het eiland Hiddensee.

Druk op om de kaart te activeren

De vakantiehuizen in Vakantiepark Hohendorf

Gun jezelf een weekje ontspanning op vakantiepark Hohendorf en geniet van de typische Scandinavische vakantiehuizen met een hoge graad van comfort. Elk huis is goed onderhouden en aantrekkelijk ingericht met een eigen binnenzwembad, sauna, whirlpool en een haard in de woonkamer. Van hieruit loop je zo het terras op voor de nodige zonnestralen overdag of de gezellige avonduurtjes.

De vakantiehuizen op Hohendorf zijn ruim, ongeveer 150 m², zodat je er met 10 personen kunt wonen. Daar de huizen 2 badkamers hebben en er nog een extra douche in de wellnessruimte is, is het vakantiehuis ook heel geschikt om er met twee of drie families vakantie te vieren. Het zwembad van circa 18 m² met glijbaan en tegenstroom is ideaal om in te spetteren en spelen. De jacuzzi is geschikt voor wel 5 personen, die hier even helemaal kunnen ontspannen.

De vakantiehuizen in dit vakantiepark in Duitsland zijn in Deense stijl gebouwd en zeer comfortabel ingericht. Je kunt relaxen in de sauna en de jacuzzi en lekker zwemmen in het prive zwembad. Bij mooi weer is het terras een fijne plaats om gezellig te zitten, te lezen of te genieten van de tuin, waarin de kinderen aan het spelen zijn. Ook je trouwe viervoeter (maximaal  2) is van harte welkom in de vakantiehuizen op het vakantiepark Hohendorf. Je betaalt hiervoor geen extra kosten. Sinds kort kun je ook gebruik maken van de sporthal voor o.a. tennis, handbal, voetbal, basketbal, en tafeltennis. Bij de receptie kun je naar de kosten vragen en de hal reserveren; hou er wel rekening mee, dat de hal niet verwarmd is.

Vakantiehuizen op vakantiepark Hohendorf

 

Ontdek de omgeving

In Stralsund aangekomen rijd je ongeveer een kwartier in noordelijke richting, waar je het dorp Hohendorf vindt met het prachtige Slot Hohendorf het voormalige landhuis. Naast dit slot ligt het vakantiepark dat we sinds 2012 in ons aanbod hebben opgenomen.

 

Beleef de Oostzeekust

In de buurt van de Mecklenburgse Oostzeekust (het gebied in Duitsland met de meest zonuren) kom je tot rust en genieten van de prachtige natuur en de grote keus aan leuke excursies in de omgeving, zoals naar Stralsund. Wij willen, dat alles tijdens je verblijf in dit vakantiepark in Duitsland naar je zin is. Daarom staat het NOVASOL team je tijdens je verblijf in vakantiepark Hohendorf je graag met raad en daad terzijde.

 

Bezoek de Kraanvogeltocht tijdens je vakantie aan de Oostzee 

Een bijzonder evenement is de kraanvogeltocht. In maart en van augustus tot begin november van elk jaar gaan er tot vijftig duizend kraanvogels op hun zuidelijke tocht. Op slechts een paar minuten loopafstand van je vakantiehuis huis kun je het spektakel zien, wanneer in de ochtend en avond de kraanvogels rondvliegen.

Het Kraanvogel-informatiecentrum vertelt je meer over het leven van deze kraanvogels en kan je vertellen wat de beste plekken zijn om de vogels te observeren. Hier kun je getuige zijn van een uniek schouwspel van de natuur, de tussenstop van de kraanvogels op weg naar de overwinteringsgebieden in het zuiden.

 

Andere vakantieparken in Mecklenburg-Vorpommern

Vakantiepark Hohendorf is een erg comfortabel vakantiepark in Mecklenburg-Vorpommern en biedt de perfecte uitvalsbasis voor een veelzijdige gezinsvakantie.

Ben je benieuwd geworden naar andere vakantieparken in Mecklenburg-Vorpommern? Bekijk dan eens de pagina’s over Village Baabe strand of appartementencomplex Prora Solitaire.