Vakantiehuizen op vakantiepark Olpenitz

Vakantiepark Olpenitz

Wie een liefhebber is van zee en wind, is in vakantiepark Olpenitz in Kappeln op de juiste plek voor een heerlijke ontspannen vakantie. Vakantiepark Olpenitz ligt direct aan het water, waardoor je die frisse zeelucht de hele dag inademt. Witte strandhuizen, mondaine luxueuze villa’s, idyllische vakwerkhuizen en niet de minste ‚drijvende vakantiehuizen‘ met zonnedek ontdek je in vakantiepark OstseeResort Olpenitz.

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Vakantiehuizen aan de Oostzee

Vaste koers richting richting vakantiepark Olpenitz: je exclusieve vakantiewoning aan de Oostzee (ook wel Baltische Zee) ligt direct aan de prachtige jachthaven met mooie zeil- en motorboten tussen Flensburg en Kiel. Geniet van het uitzicht over de blauwe golven van de Baltische Zee of van de rustige wateren van de Oostzee fjord Schlei. Al je zintuigen gebruiken om de zee en de wind te ervaren. Deze vakantiehuizen in Duitsland bevinden zich op de meest exclusieve locatie, omdat je eigen terras direct aan het water ligt.

Vakwerkhuizen

De ruime half vrijstaande moderne vakantiehuizen in vakwerkstijl en de kapiteinshuizen liggen slechts enkele meters van het water en zijn geschikt voor 4 personen, sommige vakantiehuizen hebben een heerlijke sauna. Heel bijzonder zijn onze luxueuze vakantiehuizen voor maximaal 6 personen. Deze zijn voorzien van een sauna, een jacuzzi, een lift, balkons, dakterrassen en is er een kunstmatige sterrenhemel in het woon-en slaapgedeelte verwerkt.

Strandvilla's

Kijk ook naar onze strandvilla’s met sauna en zeezicht. Vanuit je eigen panoramasauna wegdromen bij het uitzicht over de Oostzee. In het vakantiepark Olpenitz in Schleswig-Holstein kun je ook een drijvend vakantiehuis boeken. Een bijzondere ervaring: een drijvend huis van 2 etages met je eigen zonnedek. De luxe vakantiehuizen in dit vakantiepark in Duitsland liggen op meerdere pontons; dit gevoel moet je echt zelf ervaren.

Vakantiehuizen op vakantiepark Olpenitz

 

Waarom verblijven op vakantiepark Olpenitz?

  1. Absoluut verblijfscomfort in de eerste huizenrij aan het water 
  2. Luxe appartementen met een prachtig uitzicht op de Oostzee voor 2-8 personen.
  3. De stad Kappeln biedt cultuur, sport, zwembad, restaurants, stadsevenementen en nog veel meer
  4. Vitale vakantiehuizen met een groot aanbod van activiteiten in de directe omgeving zoals fietspaden, wandelpaden en een thermaal bad
vakantiehuis op vakantiepark Olpenitz

 

Goed uitgerust in een comfortabel vakantiehuis

In vakantiepark Olpenitz zijn onze vakantiehuizen voorzien van een modern en fris design, met alle comfort voor uw welverdiende vakantie aan de Baltische Zee. Deze vakantiehuisjes in Duitsland zijn van goede kwaliteit en laat niets te wensen over. Onder de verschillende soorten vakantiehuizen is zeker een accommodatie die bij jou past. Alle vakantieverblijven hebben een terras en een open haard.

Kook samen in de grote, moderne keuken, geniet van gezellige avonden bij de open haard in de stijlvolle woonkamer of begin je dag met een uitgebreid ontbijt op jouw eigen terras met uitzicht op de jachthaven en de Oostzee vanuit dit vakantiepark in Duitsland.

Momenteel zijn er een aantal bouwwerkzaamheden bezig aan verschillende vakantiehuizen in vakantiepark Olpenitz. Meer informatie over de voortgang kun je in de huisbeschrijving lezen.

vakantiehuis op vakantiepark Olpenitz

Trouwens: bekijk ook onze andere vakantieparken in Europa.

Bekijk onze vakantiehuizen in 19 landen