Vakantiehuizen op vakantiepark Otterndorf

Direct achter de dijk aan de Noordzee ligt het vakantiepark Otterndorf Strand. Beleef een heerlijk strandvakantie in Duitsland vanuit je vakantiehuis in Niedersachsen. Aantrekkelijk is een van de woorden om het Vakantiepark Otterndorf Strand aan de Noordzee te omschrijven. De 12 comfortabele vakantiehuizen (8-10 personen) met eigen zwembad, sauna, jacuzzi en open haard staan garant voor een heerlijk verblijf. Zo hoort een vakantie aan de Noordzee te zijn: op vakantiepark Otterndorf Strand vier je vakantie direct aan de Noordzee achter de dijk met het water aan je voeten. 

Druk op om de kaart te activeren

Vakantiepark Otterndorf 

Ontspan op uw eigen terras, ga windsurfen op de meren of speel tennis. Er zijn vele mogelijkheden vanuit de vakantiehuizen op vakantiepark Otterndorf Strand. Ook het park zelf heeft een animatieprogramma zodat jong en oud zich kunnen vermaken met sport, spel en water. Het vlakke strand is heerlijk voor de kleinsten om op te spelen, waarbij de golven langs de dijk ideaal zijn voor de watersporters. En in de avond kunt u ontspannen in de sauna en jacuzzi of schuilen voor de wind bij de open haard.

Vakantiehuis op vakantiepark Otterndorf

 

Waarom een vakantiehuis boeken  op vakantiepark Otterndorf Strand?

De grote kunstmatige meren „Achtern Diek“ en „Südsee“ zijn met hun talrijke waterwegen en vaarten beeldbepalend voor dit idyllische vakantiepark in Duitsland. Een ideaal uitgangspunt voor excursies in de directe omgeving van Otterndorf. Een vakantie in Schleswig-Holstein is de ideale mogelijkheid om ver van alle hectiek van alledag te genieten van de natuur en als contrast ook: shoppen in de nabijgelegen steden Hamburg en Bremen en voor wie dat dan weer teveel van het goede is, die blijft gewoon bij de dijk en geniet van de atmosfeer van het strand, het oude stadcentrum met de vakwerkhuizen en het rivierlandschap.

Let op: vanuit Cuxhaven kun je in ca. 75 minuten met de boot naar Helgoland, maar dan moet je wel zeebenen hebben, want de boot draait echt niet om, als je merkt, dat je zeebenen niet zo bestendig zijn als je dacht;-)

 

De vakantiehuizen

Pure luxe, deze Novasol-vakantiehuizen in Otterndorf Strand. De wellness vakantiehuizen met zwembad zijn geschikt voor iedereen die zichzelf af en toe wil verwennen. Het zwembad, de whirlpool en de sauna en niet te vergeten een eigen kano zijn een ideale combinatie om te ontspannen en van je welverdiende vakantie te genieten. Vanuit een groot aantal vakantiehuizen op dit vakantiepark in Duitsland kun je genieten van het panorama uitzicht over de "Fleete" of de "Achtern Diek".

Woonkamer in een vakantiehuis op vakantiepark Otterndorf

 

Verken de pittoreske omgeving

De badplaats Otterndorf aan de Noordzee is een klein stadje in het noorden van Niedersachsen, dat zowel aan de uitmonding van de Elbe als aan de, in de Elbe uitmondende, Medem ligt. In het pittoreske oude stadcentrum van Ottendorf staan vele goed onderhouden en prachtige barok- en vakwerkhuizen. Verder zijn er interessante musea en bezienswaardigheden en kun je tijdens een rondvaarten ontspannen genieten van als het moois.

 

Ontdek andere vakantieparken in Duitsland

Vakantiepark Otterndorf Strand is een erg comfortabel vakantiepark in Niedersachsen en is daarom de perfecte uitvalsbasis voor een een veelzijdige vakantie.

Ben je benieuwd geworden naar andere vakantieparken in Duitsland? Bekijk dan eens de pagina’s over Neuschönber aan de Oostzee of Vakantiepark Dagebüll.