Vakantiehuis op vakantiepark Thalfang

Of je nu op zoek bent naar een gezellige verwenvakantie of een wintervakantie, een Carnaval-  of Paasvakantie, een vakantie met je hond of gewoon even met  z’n tweeën een lang weekend weg wilt, ga eens naar de Hunsrück. Een heerlijke plek, dat kunnen we u alvast verraden, om op vakantie te gaan in het Vakantiepark Thalfang, centraal gelegen tussen Moezel en Rijn.

Druk op om de kaart te activeren

Waarom een vakantiehuis boeken op Vakantiepark Thalfang?

Elk Duits vakantiehuis is individueel ingericht, gezellig, rustiek en praktisch. Bedlinnen en handdoeken zijn al bij de huurprijs inbegrepen. Gedetailleerde informatie en foto's van elke vakantiehuisaccommodatie op dit vakantiepark in de Hunsrück vind je bij de desbetreffende woningbeschrijving. Op dit park wordt in de open lucht veel en graag gekletst en gebarbecued, daarvoor zijn dan ook gelukkig BBQ plekken en veel zitplaatsen beschikbaar.

Puur natuur rondom, dat heeft dit vakantiepark in Duitsland, gelegen in het natuurpark Saar-Hunsrück in overvloed aan te bieden. Alleen al het waanzinnige uitzicht vanaf de top van de Erbeskopf (816 m)! Daar heb je een prachtig uitzicht over de Hunsrück tot aan het vulkaangebergte van de Eifel, de Schaumberg bij Tholey in het Saarland en de Donnersberg in de Pfalz. Uiteraard moet het weer meespelen, maar ook zonder super weer is het op de top van de Erbeskopf geweldig!

vakantiehuis op vakantiepark thalfang

 

Wat heeft de Himmelberg nog meer te bieden?

Laten we maar eens beginnen met de grootte van het park, want die mag gezien worden. We hebben het hier over een parklandschap van 25.000 m².

Voor de nieuwsgierige jonge en oudere ontdekkingsreizigers is er heel wat te ontdekken. Een populaire plek om elkaar te vinden en vriendschap te sluiten is bijvoorbeeld de avontuurlijke speeltuin en vervolgens op naar de minigolfbaan. Verder lekker genieten aan de rand het park van het blote voetenpad en het waterbekken om in lopen (Wassertretbecken).

Lekker een balletje trappen op het voetbalveld en mocht het weer een keer niet meespelen dan is er de mogelijkheid voor tafelvoetbal, darten en tafeltennis. Voor het gebruik van deze ruimtes kunnen onze gasten een sleutel bij de receptie afhalen. Balletjes, badminton rackets en het bijpassende net kunnen ter plekke geleend worden, evenals Nordic Walking stokken. Borgsom verplicht; gaarne ter plekke regelen.

Twee kegelbanen en een bowlingbaan liggen in de kelder van het restaurant. Wellicht al snel je favoriete plek op het vakantiepark Thalfang.

Ook vanuit een praktisch oogpunt voel je je goed verzorgd tijdens je vakantie in de Hunsrück. In het vakantiepark Thalfang is er in de receptie een wifi-aansluiting (voor gasten van 3 en 4 sterren accommodaties gratis). Verder is er op dit  vakantiepark in Duitsland een gemeenschappelijke wasruimte met wasmachine en –droger (met munten).

 

Ontdek het restaurant van vakantiepark Thalfang

Het restaurant "Blumenhof" met zonneterras biedt veel mogelijkheden. Het restaurant beschikt over een mooie eetzaal en een gezellige torenkamer. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je hier genieten van een aantal klassieke en seizoensgebonden gerechten, evenals een heerlijk dessert en met voor alle gangen de bijpassende wijn. De bierkelder en zoals al eerder vermeld,  de bowlingbaan en de kegelbanen, liggen in de kelder van het restaurant

 

Verken de omgeving van je vakantiehuis!

Tijdens je vakantie in Thalfang zul je ontdekken, dat er het hele jaar door prachtige evenementen en aanbiedingen georganiseerd worden door het Hunsrück centrum op de Erbeskopf, het natuurpark Saar-Hunsrück en door de VVV van Thalfang. Bezoek de dierparken, de musea, de mijnen, de zomerrodelbanen, het klimbos en de vele historische stadscentra gemakkelijk vanuit jouw vakantiehuis in Duitsland. Voor wie interesse heeft: de rangers van het Nationaal Park Hunsrück-Hochwald bieden regelmatig excursies aan.

 

Andere vakantieparken in Duitsland

Vakantiepark Thalfang is een erg comfortabel vakantiepark in Hunsrück-Westerwald en is daarom de perfecte uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in Duitslands. Ben je benieuwd geworden naar andere vakantieparken in Duitsland? Bekijk dan eens Neuschönber aan de Oostzee of Vakantiepark Dagebüll.