Vakantiehuis op vakantiepark Krabbenkreek

Op het mooie Zeeuwse eiland Tholen vind je vakantiepark Krabbenkreek in Sint-Annaland. Het park is helemaal verklaveld en heeft in het midden een centrale vijver en een parkeerterrein.

Zitten aan het water bij vakantiepark Krabbenkreek

Wat te doen bij vakantiepark Krabbenkreek?

Vanuit dit vakantiehuis in Zeeland verken je de prachtige omgeving. Bezichtig vanaf dit vakantiepark in Nederland bijvoorbeeld het authentieke stadje Tholen, de mooie haven van Stavenisse of maak vanuit Sint-Annaland een boottocht naar Zierikzee of Antwerpen. Hou je meer van natuur dan kun je het best vanuit je vakantiehuis op vakantiepark Krabbenkreek de Zak van Zuid-Beveland bezoeken. Dit is een schitterend natuurgebied met boomgaarden, akkers en graslanden. Het strand van Sint-Annaland ligt op 5 minuten van het park waar je heerlijk kunt liggen in de zomer. Het strand loopt langzaam af, wat het ook veilig maakt voor kinderen!

Woonkamer in vakantiehuis op vakantiepark Krabbenkreek

De faciliteiten op vakantiepark Krabbenkreek

Tijdens je vakantie kun je gratis gebruikmaken van het aanwezige roeibootje bij sommige vakantiehuizen. Het centrale meer is 50 cm diep, maar hier mag niet gezwommen worden.

In sommige huizen op dit vakantiepark vind je een luxe stoomdouchecabine met lichttherapie en radio. In de tuin is er een open terras en een picknicktafel.Geniet van een drankje of lunch bij de brasserie, terwijl de kinderen zich vermaken op de schommels of in het klimhuis.

Bij de receptie van het park zijn er ook fietsen of bolderkar te huur, mocht je even een fietstocht willen maken met de kinderen

vakantiehuis op vakantiepark Krabbenkreek

Alle faciliteiten van de vakantiehuizen op een rijtje

  • Wi-Fi

  • Eigen tuin en terras

  • 1 parkeerplaats

  • Nabij het strand (300 meter)

  • Dichtbij de Jumbo (10 minuten lopen)

Met de hond op vakantie op vakantiepark Krabbenkreek? Geen probleem!

In sommige huizen is een hond of andere huisdier gewoon toegestaan. Dit is bij elke vakantiehuis op vakantiepark Krabbenkreek verschillend, dus let even extra goed op als je je huisdier mee wilt nemen. Het maakt de vakantie op een Nederlands vakantiepark zoveel leuker! Hou je hond wel even aan de lijn als je het strand bezoekt! Dat maakt het voor iedereen wel zo prettig. Als je een fietstocht wil maken huur je bij de receptie simpelweg een hondkar. Hier zet je je hond in, waardoor je samen kunt genieten van je vakantie in Zeeland!

Trouwens: bekijk ook onze andere vakantieparken in Europa.