Vakantiepark Maasvilla's Ohé en Laak

De drijvende villa’s in Ohé en Laak liggen op een beschutte plas naast de gezellige jachthaven De Maasterp. Vanuit de luxe ingerichte huizen kijk je uit over de Maas en het prachtige landschap van Midden-Limburg 40 kilometer van Bourgondische stad Maastricht.

Uitzicht vakantiehuis maasvilla Ohé en Laak

Waarom verblijven in een drijvend vakantiehuis?

Wat is er romantischer te genieten van je ontbijtje met uitzicht over het water of met een drankje van het laatste zonlicht op je terras profiteren? Wonen in een drijvend huis is altijd anders. Door de ligging in de beschutte plas heb je geen last van deining of wind, maar je huis beweegt wel mee met de waterstanden van de rivier. Het is ook erg leuk om te kijken naar de jachten en zeilboten die de haven in en uitvaren. Vooral in het weekend is de sfeer heel levendig in Maasvilla Ohe en Laak. Daarnaast zijn de villa’s op die prachtige vakantiepark in Nederland schitterend ingericht met veel oog voor detail en eigentijds comfort.

De drijvende villa’s in Ohé en Laak

Op een prachtige locatie, direct aan de Maasplassen in Limburg, liggen de comfortabele en eigentijdse vakantievilla's in het dorpje Ohé en Laak. De 6-persoons villa’s zijn ruim ingedeeld en bestaan uit 2 verdiepingen. Op de begane grond liggen de 3 slaapkamers en het woongedeelte met aansluitend terras ligt op de verdieping zodat je van daar uit altijd een prachtig uitzicht geniet. Je blijft altijd in contact met de rest van de familie als je in de perfect ingerichte open keuken aan het kokerellen bent. Vanaf het zuid gerichte terras kijk je naar de bedrijvigheid in de jachthaven. Je mag je eigen boot ook meenemen en bij elke huisboot hoort een eigen aanlegsteiger. Zo maak je een prachtige tocht door het 3000 hectare grote recreatiegebied De Maasplassen van Maastricht tot Venlo.

Maasplassen en omgeving

Recreatiegebied De Maasplassen in Nederlands Limburg bestaat uit een aantal plassen die ontstaan zijn door de grindwinning. Van Maastricht tot Venlo vormen ze het grootste aaneengesloten watersport gebied van Nederland. De 3000 hectare aan meren zijn de Maasplassen zijn een paradijs voor watersporters. Je kunt er surfen, zeilen, waterskiën, zwemmen en vissen. Voor elke activiteit zijn er speciale plekken. Naast de altijd mooie Maasplassen en het schilderachtige landschap erom Ohe en Laak, is Limburg een prachtig gebied om te bezoeken. Je kunt prachtig wandelen en fietsen door de bosgebieden, maar ook leuke steden bezoeken. Maastricht, een van de oudste steden van Nederland, geniet internationale bekendheid. Je proeft er de Bourgondische sfeer op de Vrijthof, een stadswandeling brengt je via de oude stadswallen naar het altijd gezellige Lieve Vrouwen plein, in de Wolfstraat shop je in de bijzondere boetieks.  Aan de overkant van de Maas ligt het Belgische stadje Maaseik en ben je in een mum van tijd in Hasselt de hoofdstad van Belgisch Limburg. Ook hier is het genieten van de beroemde gastvrijheid en gastronomie. Voor de shopaholics is er maar een goede raad: bezoek Designer Outlet Roermond!

Trouwens: bekijk ook onze andere vakantieparken in Europa.