Vakantiepark de Meerparel in Uitgeest

Een perfecte vakantie in een vakantiehuis aan het water vind je bij vakantiepark de Meerparel! De vakantiewoningen liggen aan het Uitgeestermeer in Noord-Holland! Maak boottochtjes vanaf je eigen ligplek bij je terras of geniet van je ontbijt met uitzicht op het water!

Vakantiepark de Meerparel in Uitgeest

Overnachten in een vakantiehuis bij de Meerparel in Uitgeest

Dit Nederlandse vakantiepark heeft een heleboel luxe vakantieappartementen en vakantiehuizen bij het water. Deze zijn ongeveer 90m2 groot, terwijl ze ook woonarken in bezit hebben van 120m2! In een vakantiehuis op vakantiepark de Meerparel in Uitgeest heb je alles tot je beschikking. Er is een grote woonkamer met een (open) keuken. Er zijn verschillende apparaten aanwezig voor jouw kookgemak: Senseo-apparaat, kookgerei, waterkoker,... Op het prachtige terras met tuinstoelen geniet je elke ochtend van je zelfgemaakte ontbijtje, terwijl je uitzicht hebt over het water!

Vakantiepark de Meerparel in Uitgeest

Faciliteiten

 • Wi-Fi gratis

 • Eigen parkeerplaats - in prijs

 • Wasserette

 • Fiets- en bootverhuur

 • Ligplek voor een boot

 • Barbecue

Wat te doen vanaf je vakantiehuis op vakantiepark De Meerparel in Uitgeest?

 1. Fiets naar een van de verschillende stranden in de buurt

 2. Bezoek de molens in Uitgeest of Akersloot

 3. Cultureel uitstapje naar het centrum van Uitgeest

 4. Maak een boottochtje op het Uitgeestermeer.

 5. In de directe omgeving vakantiepark De Meerparel in Uitgeest, kunt u dagtochten maken naar Amsterdam en de Zaanse Schans, of een bezoek brengen aan de kaasmarkt in Alkmaar en de Broekerveiling, het eerste veilingterrein ter wereld in Broek op Langedijk. Het Noordzeestrand in Castricum aan Zee ligt op ongeveer 6 km afstand.

Typisch vakantiehuis in vakantiepark De Meerparel in Uitgeest

Ideaal huis voor een vakantie met de boot, maar ook zonder zult u hier genieten. U heeft direct zicht op het water en u beschikt over een eigen aanlegsteiger waar u de gehuurde boot kunt aanleggen. Tijdens het vaarseizoen kunt u een boot huren. In De Meerparel Uitgeest bij een verblijf langer dan een week (geldig van mei tot half oktober en buiten het weekend en afhankelijk van het weer en de beschikbaarheid) is een halve dag boothuur bij de prijs inbegrepen.

Trouwens: bekijk ook onze andere vakantieparken in Europa.