Overnachten op vakantiepark De Lourenshoeve

Op vakantiepark De Lourenshoeve geniet je van de welverdiende rust in een van de ruimte, diverse en nostalgische vakantieboerderijen. Het is de perfecte plek om Overijssel te verkennen. 

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Vakantiepark Lourenshoeve en omgeving ontdekken

Op vakantiepark Lourenshoeve geniet je van veel rust en ruimte. In de grote tuin ontspan je met een drankje, terwijl de kinderen over het gras rennen. Ook binnen biedt de sfeerhaard en de knusse woonkamer een goede basis voor een vakantie vol leuke herinneringen.

Dit vakantiepark in Nederland is ideaal voor vakanties met het hele gezin. Op het park zelf vind je een speeltuin met trampoline, speelhuisje, wip en glijbaan. Je verblijft op het park ook dicht bij avonturenpark Hellendoorn, attractiepark Slagharen en Wildlands adventure zoo. De bosrijke omgeving is ideaal voor een fietstocht of een wandeling. 

vakantiepark De Lourenshoeve

 

De vakantieboerderijen

Een vakantiehuis op vakantiepark De Lourenshoeve is de perfecte uitvalsbasis voor lange wandel- en fietstochten. En er zijn meerdere vakantiehuizen om uit te kiezen. Zo maakt het vakantiepark onderscheid tussen vakantieboerderijen en luxe vakantieboerderijen.

Vakantieboerderij

Bij deze vrijstaande vakantiehuizen ervaar je een gevoel van rust en ruimte, mede door de royale tuin. Er is een volledig ingerichte, open keuken, een gezellige woonkamer, en voldoende slaapkamers waar 6 personen kunnen uitrusten.

Luxe vakantieboerderij

Deze luxe vakantiehuizen op vakantiepark De Lourenshoeve bieden meer ruimte en luxe dan de andere vakantieboerderijen in dit park.

vakantiehuis op vakantiepark De Lourenshoeve

 

Faciliteiten van het vakantiepark

Voor een onbezorgde, heerlijke vakantie zijn er op vakantiepark De Lourenshoeve zijn er diverse faciliteiten waar je als bezoeker gebruik van kunt maken.

  • Gratis Wi-Fi
  • Parkeergelegenheid voor één auto per huis
  • Broodjesservice
  • Wasserette
  • Speeltuin
  • Fietsverhuur
  • Eigen paard welkom
Speeltuin op vakantiepark de Lourenshoeve

 

| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )