Vakantiehuis op vakantiepark de Meerparel

Een perfecte vakantie in een vakantiehuis aan het water vind je bij vakantiepark de Meerparel! De vakantiewoningen liggen aan het Uitgeestermeer in Noord-Holland! Maak boottochtjes vanaf je eigen ligplek bij je terras of geniet van je ontbijt met uitzicht op het water!

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Overnachten in een vakantiehuis bij vakantiepark de Meerparel

Dit Nederlandse vakantiepark heeft een heleboel luxe vakantieappartementen en vakantiehuizen bij het water. Deze zijn ongeveer 90m2 groot, terwijl ze ook woonarken in bezit hebben van 120m2! In een vakantiehuis op vakantiepark de Meerparel heb je alles tot je beschikking. Er is een grote woonkamer met een (open) keuken. Er zijn verschillende apparaten aanwezig voor jouw kookgemak: Senseo-apparaat, kookgerei, waterkoker,... Op het prachtige terras met tuinstoelen geniet je elke ochtend van je zelfgemaakte ontbijtje, terwijl je uitzicht hebt over het water!

Faciliteiten

  • Wi-Fi
  • Eigen parkeerplaats
  • Wasserette
  • Fiets- en bootverhuur
  • Ligplek voor een boot
vakantiehuis op vakantie de Meerparel

 

Wat te doen vanaf je vakantiehuis op vakantiepark de Meerparel?

  1. Fiets naar een van de verschillende stranden in de buurt
  2. Bezoek de molens in Uitgeest of Akersloot
  3. Cultureel uitstapje naar het centrum van Uitgeest
  4. Maak een boottochtje op het Uitgeestermeer.
Uitgeestermeer in Noord-Holland

 

| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )