Vakantiehuis op vakantiepark de Oesterbaai

Vakantiepark de Oesterbaai is een vijf sterren park en ligt aan de rand van Wemeldinge. Dit charmante dorpje ligt direct aan Nationaal park de Oosterschelde. Hier kunnen surfers en duikers zich helemaal uitleven. Voor de fiets- en wandel liefhebbers zijn er ook genoeg routes in de omgeving!

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Waarom een vakantiehuis op vakantiepark Oesterbaai?

Vakantiepark Oesterbaai ligt bij Wemeldinge. Het dorpje bestaat voornamelijk uit een kerk, twee vliedbergen en een lange Dorpstraat. Het minimale dorpje zorgt voor een rustige vakantie. Het wordt niet overspoelt door toeristen. Je vermaakt je hier met een fietstochtje of wandeling langs het water. Je boot kunt je kwijt bij de jachthaven. Als het zonnetje echt hoog aan de hemel staat, geniet je op het strandje aan de Oosterschelde van de fijne temperatuur. Liefhebbers van vis-, duik- of watersport zitten hier goed op hun plek.

Vakantiepark Oesterbaai

 

Wat te doen rondom vakantiepark Oesterbaai?

Er zijn genoeg activiteiten en evenementen om van je vakantie in een vakantiepark in Nederland te genieten. Met de gratis Zeelandpas (voor Exvo gasten bij minimaal 1 week verblijf) krijg je vaak korting op onderstaande evenementen. Ontdek ook andere dorpen en steden in Zeeland vanuit je vakantiehuis op vakantiepark Oesterbaai!

  • Vaartochten over de Oosterschelde
  • Zeilen
  • Zeehondensafari's
  • Dagje welness
  • Zomerbingo
  • Buitenrit te paard
Natuur rond vakantiepark Oesterbaai

 

De bungalows

In vakantiepark Oesterbaai liggen er een aantal luxe bungalows op je te wachten.

Bungalow - 5 personen

Deze bungalow heeft een volledig ingerichte keuken met koelkast en kookplaat, een knusse woonkamer met televisie en een tuin met terrasmeubilair en parasol. In Zeeland is het best mooi weer in de zomer. Dan kun je die parasol zeker gebruiken als je even op je gemakje buiten wilt zitten. Kom je met de auto dan is er ook altijd een privé parkeerplaats. Op de bovenverdieping vindt je drie slaapkamers, een badkamer met een bad en aparte douche en wasmachine.

Bungalow - 6 personen

De bungalow voor 6 personen lijkt op de voorgaande bungalow, maar heeft veel meer extra's. Zo beschikt deze bungalow over een vaatwasser en een combi-magnetron en een extra toilet. Beneden is er 1 slaapkamer. Boven zijn er 3 slaapkamers. Als je echt wil genieten maak je gebruik van de heerlijke sauna! Deze vind je in de badkamer op de eerste verdieping.

Bungalow - 8 personen

Een gezellige vakantie op vakantiepark Oesterbaai begint in deze bungalow. Met in totaal 4 slaapkamers kun je hier gemakkelijk 8 personen kwijt! Het huis heeft dezelfde faciliteiten als de voorgaande bungalow. Ook in deze bungalow is een kleine sauna aanwezig.

Aangepaste woning voor senioren

Met dit vakantiehuis op vakantiepark Oesterbaai wordt op vakantie gaan nog gemakkelijker. Er is een MIVA-aangepaste badkamer op de begane grond. Het toilet is verhoogd en er is een douchestoel. In de slaapkamer vind je een elektronisch bed en het huis is natuurlijk rolstoeltoegankelijk. Er is voldoende ruimte in de de woning voor bijvoorbeeld de zorgverlener. Zo ga je ook als senior met een gerust hart op vakantie in dit Nederlandse vakantiepark.

Bungalow op vakantiepark Oesterbaai
| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )