Vakantiehuis op vakantiepark 't Posterbos

Actieve vakantie in vakantiepark 't Posterbos

Vakantiepark 't Posterbos ligt in een bosachtig gebied. Wandelliefhebbers kunnen zich hier de hele dag bezighouden met het gezin en de hond. Ook met de fiets kom je hier helemaal tot rust!

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Faciliteiten van vakantiepark 't Posterbos

Het vakantiepark heeft allerlei fijne voorzieningen waar je gebruik van kunt maken als je verblijft in dit Nederlandse vakantiepark. Vanaf je vakantiehuis op vakantiepark 't Posterbos liggen alle faciliteiten op loopafstand. Het buitenzwembad is gratis toegankelijk voor alle gasten. Bij de receptie kun je terecht met al je vragen. Mocht je je kinderen even kwijt zijn is er een grote kans dat ze staan te springen op de airtrampoline bij het zwembad. Nog energie over? Rondom het park zijn er skeelerpaden (geasfalteerde weggetjes). Er is een voetbalveld, een tennisbaan, een kinderspeeltuin, een buiten schaakspel, en nog veel meer!

Vakantiehuis op vakantiepark 't Posterbos

 

Neem de hond mee naar je vakantiehuis

De hond mag altijd mee tijdens je vakantie in Nederland op dit vakantiepark. Op vakantiepark 't Posterbos zijn ze hartstikke welkom! Let wel even op welk vakantiehuis geschikt is voor huisdieren, want dat is per vakantiehuis verschillend. Een aantal vakantiehuizen hebben zelfs een omheinde tuin waar jouw huisdier volop kan rennen.

 

Wat te doen vanuit je vakantiehuis op vakantiepark 't Posterbos?

  • Bezoek Veenendaal: ontdek de stad en de cultuur
  • Ga een dagje naar Ouwehands Dierenpark
  • Ontspan, terwijl de kinderen zich vermaken tijdens de attracties

Trouwens: bekijk ook onze andere vakantieparken in Europa.

 

Bekijk onze vakantiehuizen in 19 landen