Vakantiehuis op Vakantiepark Oud Kempen

Geniet van een rustige en afwisselende vakantie in de provincie Zeeland. Oud Kempen is een kleinschalig vakantiepark met geschakelde bungalows, gelegen aan de Oosterschelde op het Zeeuwse eiland Tholen. Hier hebben de verschillende dorpen en het uitgestrekte landschap nog de oorspronkelijke sfeer behouden.

vakantiehuis op vakantiepark oud Kempen

Vakantiepark Oud Kempen

Het vakantiepark Oud Kempen beschikt over diverse faciliteiten. Gedurende de zomer is het omheinde buitenbad met kinderbad geopend, afhankelijk van de weersomstandigheden. Voor een lekkere snack of diner kan je terecht in het eetcafé, waar je ook kunt biljarten en darten. Voor de allerkleinsten is een kinderhoek met speelgoed, tafeltennistafel en trampoline aanwezig. Het eetcafé en de kinderhoek zijn buiten juli en augustus enkel in het weekend geopend. Tevens beschikt het vakantiepark over een tennisbaan en een speeltuin. Vakantiepark Oud Kempen is autovrij en daardoor veilig voor kinderen.

Waarom een vakantiehuis boeken op Vakantiepark Oud Kempen?

Dit vakantiepark in Nederland, op een prachtige locatie in Zeeland is zeer geschikt voor een heerlijke vakantie om tot rust te komen. Het is gelegen tegen het natuurpark de Oosterschelde en daardoor uitermate geschikt voor mooie natuurwandelingen en het spotten van verschillende soorten vogels. De kinderen vermaken zich uitermate op het strand en de hond kan ook zijn geluk niet op. Ook op het park vermaakt jong en oud zich uitstekend. Dit vakantiepark in Nederland zorgt voor een ontspannende vakantie. De huizen zijn gelegen op het park in blokken van vier wat zorgt voor voldoende privacy. Op het park is er de mogelijkheid om fietsen te huren zodat je over de dijken kan fietsen naar naastgelegen dorpen.

De vakantiehuizen

Op het vakantiepark Oud Kempen staan gezellige bungalows, welke in groepen van vier zijn geschakeld. De particuliere bungalows zijn door de huiseigenaren individueel ingericht en beschikken zodoende over een geheel eigen uitrusting en indeling. De bungalows beschikken over een eigen tuin met terras, zodat je ook buiten van je vakantie kan genieten. Kortom, alle ingrediënten voor een geweldige vakantie in Nederland.

De Oosterschelde – ontdek de polderlandschappen

Het vakantiepark bevindt zich op loopafstand van de Oosterschelde. De hele Oosterschelde is al bijna tien jaar lang het grootste Nationaal Park van Nederland. Enkele populaire duikplekken aan de Oosterschelde zijn Stavenisse en Wissenkerke. Via de op 22 km afstand gelegen Oesterdam, de langste dam van de Deltawerken, bereik je het schiereiland Zuid-Beveland. Hier is de Zak van Zuid-Beveland gelegen, een fascinerend natuurgebied met boomgaarden, akkers en graslanden.

Dit gebied behoort tot de mooiste polderlandschappen van Nederland. Op ongeveer 65 km afstand is het beroemde Deltapark Neeltje Jans gelegen, waar je alles te weten komt over de Deltawerken. Naast het bezichtigen van vele shows, exposities en de majestueuze Stormvloedkering kan je hier zwemmen met zeeleeuwen en een zware orkaan ervaren in de orkaanmachine. De kinderen zullen zeer te spreken zijn over de waterspeelplaats, het zeeaquarium en het speelstrand. Onderweg naar het Deltapark kom je door de interessante, sfeervolle havenplaatsen Bruinisse en Zierikzee. Neem in Zierikzee zeker de tijd om het oude centrum te verkennen.

Trouwens: bekijk ook onze andere vakantieparken in Europa.