Vakantiehuizen op vakantiepark Sunclass Sonnevijver

Vakantiepark Vijverdorp grenst direct aan Nationaal Park "Hoge Kempen",  waar je prachtige wandelingen en fietstochten maakt langs uitgestrekte zandvlaktes, vennen en door de dennenbossen. Het ruim opgezette vakantiepark in het bosrijke Rekem-Lanaken, is een perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de dit deel van Belgisch Limburg.

vakantiehuis op vakantiepark Sunclass Sonnevijver

Vakantiepark Sunclass Sonnevijver

Vanaf dit comfortabele, nieuwgebouwde vakantiepark Sunclass Sonnevijver  kunt je per fiets genieten van het fraaie landschap in België. Naast diverse speeltuinen biedt het park een grote vijver (7 hectaren) met eigen waterbron en zandstrand waar je een heerlijke verfrissende duik kunt nemen. Ook kan er volop gevist worden in de diverse visvijvers. Vanwege de unieke ligging geniet je hier met volle teugen van rust en ruimte tussen het groen. Op het park vindt je ook een restaurant wat in de zomer elke dag open is.

Je woont in een romantische villa in België met rieten dak of gezelligvakantiehuisje midden in de prachtige natuur van Belgisch Limburg. Op het vakantiepark kun je je al prima vermaken bij de diverse vijvers, maar je kunt je vakantiehuis ook gebruiken als vertrekpunt om Belgisch en Nederlands Limburg te verkennen. Er bestaat een uniek fietspadenstelsel, ook wel de  knooppunt routes genoemd, waar je met kinderen of als iets minder getrainde fietser ook prima mooie tochten kunt maken.  Je woont op de grens van België en Nederland, dus steden als Maastricht, Hasselt en Roermond kan je makkelijk bereiken.

De villa’s en vakantiehuizen

De ruime, comfortabele villa’s en knusse vakantiehuisjes zijn allemaal verschillend van indeling en inrichting. Je kunt dus heel gericht je keuze maken tussen comfortabele huisjes en een vakantievilla met heel luxe inrichting, soms zelfs met sauna. Wat alle vakantiewoningen gemeenschappelijk hebben is een mooi terras in de bosrijke omgeving van het Belgische vakantiepark.

Ontdek de prachtige omgeving

Vanaf dit prachtig gelegen vakantiepark Sunclass Sonnevijver verken je op de fiets het fraaie landschap over het. 2000 km lange fietspadennetwerk van Belgisch Limburg. Je komt door prachtige heidegebieden met vennetjes of rijdt over de jachtpaden langs de Maas. Deze rivier is de grens tussen België en Nederland en deelt het gebied Limburg in twee. Daarom is het ook geen cultuurschok om door de leuke Maaskant dorpjes te rijden, je weet vaak niet eens in welk land je bent. Stedenbezoekers opgelet: Bourgondisch Maastricht, stad van de smaak Hasselt en natuurlijk Roermond bekend van het gelijknamige Outletcentre liggen in een straal van 40km.

Watersportliefhebbers dit is je kans: je woont hier vlakbij  De Maasplassen, het grootste aaneengesloten watersportgebied in Nederlands en Belgisch Limburg Aan de Belgische kant liggen de gebieden van Maaseik en Aldeneik, aan de Nederlandse zijde loopt dit gebied door van Maastricht tot Venlo. Kinderen doe je een enorm plezier met een dagje Plopsa Indoor in Hasselt.

Ontdek andere vakantieparken in de België

Vakantiepark Sunclass Sonnevijver is een ideaal vakantiepark in België in Belgisch Limburg. Bezoek de mooiste dorpen of plan een fietsvakantie in België. Ben je benieuwd geworden naar andere vakantieparken in België? Bekijk dan eens de pagina’s over:, Les Doyards of Résidence Durbuy.