Vakantiehuizen op Waterpark It Soal

Waterpark It Soal is een mooi vakantiepark, dat direct aan het water is gelegen. Vanuit het vakantiehuis kun je direct het water op en richting het IJsselmeer varen. Bovendien kun je in dit prachtige stukje Friesland enkele authentieke plaatsen, zoals Workum, Hindeloopen en Sneek bezoeken.

waterpark It soal in vakantiepark Workum

Over het vakantiepark

De vakantiehuizen op waterpark It Soal zijn direct aan het water gelegen. Vanuit jouw vakantiehuis in dit vakantiepark in Nederland het  kun je met je eigen boot direct naar het populaire IJsselmeer varen, waar veel water- en strandrecreatie plaatsvindt. De vakantiewoningen hebben panoramisch uitzicht over het water waardoor je heerlijk kunt genieten van de rust en de mooie natuur. Het vakantiepark is aan een jachthaven gelegen, waar zeilboten te huur worden aangeboden. In de plaats Workum kun je ook een sloep huren. Na een actieve dag op het water kunt je in het havenrestaurant genieten van een borrel of diner. Voor de kinderen is er een kleine speeltuin aanwezig.

waterpark It Soal in vakantiepark Workum

De vakantiehuizen in Waterpark It Soal

Op het vakantiepark Workum staan luxe en mooi vormgegeven vakantiehuizen. De vrijstaande vakantiehuizen zijn door de huiseigenaren individueel ingericht en beschikken over een verschillende indeling. Bovendien beschikt ieder vakantiehuis over een eigen aanlegplaats voor je persoonlijke of gehuurde boot en een balkon of terras met een fantastisch uitzicht op het water. In enkele vakantiehuizen bevindt de woonkamer zich op de eerste verdieping. Hierdoor heb je een panoramisch uitzicht op het vlakke landschap met de vele schapen en het water.

Waarom een vakantiehuis boeken op Waterpark It Soal?

Dit mooie Waterpark is gelegen in het veelzijdige Friesland. Binnen Nederland is dit een van de mooiste locaties waar je heerlijk kunt genieten van de natuur en de mooie wateren van Friesland. De ultieme vakantie beleef je per boot in deze omgeving. Er zijn talloze waterroutes die je brengen naar de mooiste plekken van Friesland. Neem nu bijvoorbeeld het dorp Workum, Hindeloopen een auto vrij stadje die erg authentiek is en recht aan het IJsselmeer gelegen is. In de nabije omgeving vind je de Stad Sneek waar vele bezienswaardigheden zijn, ook kun je hier goed winkelen en heerlijk eten in een van de vele restaurants.

Dompel je onder in de waterrijke omgeving

Vanuit het vakantiepark Workum vaar je direct naar het IJsselmeer, waar je kunt zeilen en zwemmen. De directe omgeving biedt echter veel meer dan varen alleen. De typisch Friese plaatsen Workum, Hindeloopen, Makkum en Sneek zijn allemaal dicht in de buurt gelegen. In Sneek kun je naar heerlijk winkelen, genieten op één van de vele terrassen en uiteraard de Waterpoort bezichtigen. Hindeloopen is een gezellige plaats met karakteristieke bruggen en gevels. Aan de oude vissershaven van Hindeloopen kun je culinair genieten. Op ongeveer 15 km afstand is het authentieke stadje Bolsward gelegen. Hier kun je over de Appelmarkt langs de grachten wandelen, het stadhuis en de ruïne van de Broerekerk bezichtigen. De bekende Afsluitdijk bevindt zich op ongeveer 16 km afstand van het vakantiepark.

Kortom: Waterpark It Soal is een prachtig vakantiepark in Friesland in een waterrijke omgeving. Boek hier je vakantiehuis en beleef een vakantie in de Friese natuur!

Trouwens: bekijk ook onze andere vakantieparken in Europa. We nodigen hele gezinnen uit!