Vakantiepark in Zwitserland

Ontspannen in een vakantiepark in Zwitserland

De vakantieparken in Zwitserland zijn gelegen in de mooiste regio's met fantastische natuurlijke landschappen, bezienswaardigheden en steden, evenals tal van culturele bezienswaardigheden en bieden naast een appartement of een huisje, veel factoren om uw vakantie gevarieerd en veelzijdig te maken. Huur een vakantiehuis op een vakantiepark in Zwitserland en geniet met de hele familie van dit fantastische land.

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Midden in de natuur met een Zwitsers vakantiepark

Als je je vakantie wilt doorbrengen ver weg van de zee en het strand en verlangt naar meren, bergen en fantastische natuur, dan is vakantiepark in Zwitserland een ideale vakantiebestemming voor je. Hier kun je het hele jaar door een heerlijke vakantie doorbrengen met het hele gezin, vrienden, met z'n tweeën of alleen en genieten van de typische Zwitserse sfeer. Van actieve vakantiegangers, natuurliefhebbers tot cultuurgerichte vakantiegangers; Zwitserland biedt voor elk wat wils. Naast de vele aantrekkelijke vakantiehuizen kunt huren, hebben nu ook vele schitterende vakantieparken gevestigd in Zwitserland. 

vakantiepark Zwitserland

 

Met de hele familie naar een vakantiepark in Zwitserland

Je kunt de omgeving van je vakantiepark verkennen met prachtige excursies en activiteiten of gebruikmaken van de recreatieve faciliteiten en het vakantiepark. Vooral gezinnen met kinderen zijn erg blij met een vakantie in de vakantieparken, omdat er vaak een kinderopvang is, evenals veel speelmogelijkheden voor de kleine toeristen, waar ook snel nieuwe vrienden te vinden zijn. Beleef een zorgeloze vakantie met de hele familie in Zwitserland en geniet van het comfort van een vakantiepark in Zwitserland. 

vakantiepark in Zwitserland

 

De ideale wintersportvakantie

De indrukwekkende Zwitserse bergen en skigebieden nodigen uit om te skiën en snowboarden in de winter, of je wandel door het besneeuwde winterlandschap en geniet van de omgeving.

Trouwens: bekijk ook onze andere vakantieparken in Europa.

Bekijk onze vakantiehuizen in 19 landen