Wellness vakantie in Europa

Huur een vakantiehuis met sauna. Een groot aantal NOVASOL vakantiehuizen in Europa beschikt over diverse extra faciliteiten. Veel vakantiehuizen zijn bijvoorbeeld voorzien van een sauna en bieden zo net dat beetje extra voor een heerlijke vakantie.

Spa holidays in Europe

Vakantiehuizen met sauna

In enkele landen is de sauna onderdeel van de lokale cultuur. Daarbij kun je denken aan vooral de Scandinavische bestemmingen Zweden, Noorwegen, Denemarken maar ook Finland en IJsland. De sauna heeft een belangrijke invloed heeft op welzijn en gezondheid. Een regelmatig bezoek aan de sauna verkleint de kans op hart- en vaatziekten. Ook geeft een sauna goede preventie tegen griep en verkoudheid. Een wellness vakantie in een vakantiehuis met sauna is daarom niet alleen ontspannend, maar ook gezond. NOVASOL biedt veel vakantiehuizen met sauna aan in heel Europa. Het grootste aanbod is te vinden in Scandinavië, maar ook in Midden- en Zuid- Europa zijn er genoeg vakantiehuizen en appartementen met sauna te huren. Voor het gebruik van de sauna betaal je geen extra kosten, dit is bij de huurprijs inbegrepen. Vooral in de minder warme periodes van het jaar is een regelmatig saunabezoek zeer aangenaam.

Populaire bestemmingen met sauna

Ben je op zoek naar een comfortabel vakantiehuis met sauna, maar weet je niet zo goed waar je naar toe wilt gaan? Wij hebben voor jou de 3 populairste bestemmingen voor een heerlijke wellness vakantie met sauna op een rijtje gezet:

1. Zweden

Weer of geen weer, in Zweden profiteer je altijd van het gemak wanneer je een vakantiehuis met sauna huurt. Zowel in de zachte zomers als strenge winters kun je in jouw vakantiehuis met sauna in Zweden heerlijk tot rust komen en nog meer ontspannen tijdens je vakantie.

2. Denemarken

Het grootste aanbod vakantiehuizen van NOVASOL is in Denemarken te vinden en dus zijn ook onze vakantiehuizen met sauna in deze bestemming populair. Zeg nu zelf: na een dag lang sightseeing klinkt een uurtje in de sauna wel aantrekkelijk in de oren, nietwaar?

3. Duitsland

De vraag naar een vakantiehuis met sauna wordt steeds groter en dat zien we terug in alle bestemmingen. In  Duitsland  bieden we speciale wellness vakantiehuizen aan die gelegen zijn op vakantieparken met bijvoorbeeld speciale wellness voorzieningen. Ontspanning, rust en welzijn komen samen tijdens een wellness vakantie in Duitsland.

Vakantiehuizen met stoombad

Geniet van nog meer wellness in een vakantiehuis met stoombad. Het hebben van een stoombad in je vakantiehuis is ideaal voor rust en ontspanning na een actieve vakantiedag.