Huur een vakantiehuis met sauna. Een groot aantal NOVASOL vakantiehuizen in Europa beschikt over diverse extra faciliteiten. Veel vakantiehuizen zijn bijvoorbeeld voorzien van een sauna en bieden zo net dat beetje extra voor een heerlijke vakantie.

 

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Vakantiehuizen met sauna

In enkele landen is de sauna onderdeel van de lokale cultuur. Daarbij kunt u denken aan vooral de Scandinavische bestemmingen Zweden, Noorwegen, Denemarken maar ook Finland en IJsland. De sauna heeft een belangrijke invloed heeft op welzijn en gezondheid. Een regelmatig bezoek aan de sauna verkleint de kans op hart- en vaatziekten en is een goede preventie tegen griep en verkoudheid. Een wellness vakantie in een vakantiehuis met sauna is daarom niet alleen heel ontspannend, maar ook heel gezond. NOVASOL biedt veel vakantiehuizen met sauna aan in heel Europa. Het grootste aanbod is te vinden in Scandinavië, maar ook in Midden- en Zuid- Europa zijn er genoeg vakantiehuizen en appartementen met sauna te huren. Voor het gebruik van de sauna betaalt u geen extra kosten, dit is bij de huurprijs inbegrepen. Vooral in de minder warme periodes van het jaar is een regelmatig saunabezoek zeer aangenaam.

 

Populaire bestemmingen met sauna

Bent u op zoek naar een comfortabel vakantiehuis met sauna, maar weet u niet zo goed waar u naar toe wilt gaan? Wij hebben voor u de 3 populairste bestemmingen voor een heerlijke wellness vakantie met sauna op een rijtje gezet:

1. Zweden

Weer of geen weer, in Zweden profiteert u altijd van het gemak wanneer u een vakantiehuis met sauna huurt. Zowel in de zachte zomers als strenge winters kunt u in uw vakantiehuis met sauna in Zweden heerlijk tot rust komen en nog meer ontspannen tijdens uw vakantie.

2. Denemarken

Het grootste aanbod vakantiehuizen van NOVASOL is in  Denemarken  te vinden en dus zijn ook onze vakantiehuizen met sauna in deze bestemming erg populair. Zeg nu zelf: na een dag lang sight-seeing klinkt een uurtje in de sauna wel erg aantrekkelijk in de oren, nietwaar?

3. Duitsland

De vraag naar een vakantiehuis met sauna wordt steeds groter en dat zien we terug in alle bestemmingen. In  Duitsland  bieden wij speciale wellness vakantiehuizen aan die gelegen zijn op vakantieparken met bijvoorbeeld speciale wellness voorzieningen. Ontspanning, rust en welzijn komen samen tijdens een wellness vakantie in Duitsland.

 

Vakantiehuizen met whirlpool

Geniet van nog meer wellness in een vakantiehuis met jacuzzi/whirlpool. Het hebben van een whirlpool in uw vakantiehuis is ideaal voor rust en ontspanning na een actieve vakantiedag.

| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )