Op vakantie met de hond in Denemarken

Wil je graag op vakantie naar Denemarken en wil je ook de hond meenemen? Dat kan! In ons aanbod vind je diverse vakantiehuizen in Denemarken waar ook honden zonder extra kosten van harte welkom zijn. Ontdek zo de mooiste bestemmingen met het hele gezin. Geniet samen van de kilometers kust, prachtige fjorden en ontdek de unieke Scandinavische architectuur. Vind jouw huisdiervriendelijke vakantiehuis in Denemarken en beleef een onvergetelijke vakantie samen.

Vakantiehuis in Vianden

Populaire vakantiehuizen – Denemarken

Loading...

Waarom een huisdiervriendelijk vakantiehuis in Denemarken boeken?

Op vakantie met de hond gaan biedt vele voordelen. Zo kun je de mooiste wandelingen maken samen en kun je met het hele gezin vakantie vieren op je eigen manier kun je met het hele gezin vakantie vieren op je eigen manier en daar mag natuurlijk je hond niet bij ontbreken. Want ook je hond heeft weleens behoefte aan vakantie. In de huisdiervriendelijke vakantiehuizen zijn honden meer dan welkom. Bij vele huizen zijn zelfs twee honden gratis welkom. Want hoe fijn is het om je huis uit te lopen samen met je hond en heerlijk te genieten van de omgeving. Kortom genoeg redenen om je hond gewoon mee te nemen op vakantie naar Denemarken.

Actieve vakantie met de hond

Wanneer je graag je vakantie volplant met wandelingen en outdoor activiteiten is het extra leuk als ook de hond mee kan. In Denemarken is dat geen enkel probleem. Want als jijzelf van een actieve vakantie houdt is de kans groot dat je hond er ook plezier aan beleeft. Wat dacht je van een heerlijk rondje hardlopen samen met je hond. Dat is pas een sportieve start van de dag! Of s `avond na het eten met het hele gezin nog even de natuur in. Ook dan wil je hond graag mee. Voor de vissende vakantiegangers, wellicht geniet je hond ook wel van uitje op het water.

Vakantie met de hond aan de Deense kust

Het kan heerlijk zijn om met het hele gezin wandelingen te maken langs de Deense kust. Aan de Oostkust van Falster liggen lange stranden waar je het hele jaar door mooie wandelingen kunt maken.  En natuurlijk zijn de honden ook welkom aan de Westkust van Jutland. Hier zijn de stranden geliefd bij de hele familie en is er altijd wel een stil plekje te vinden in de duinen. In de periode van 1 oktober tot 31 maart mag je hond vrij rondlopen op het strand. Dat zal zeker gewaardeerd worden door vele viervoeters.  Dit geldt voor de hele Deense kust, maar er zijn plaatselijke uitzonderingen.

Ontdek de “Honden bossen” tijdens een vakantie in Denemarken

Tijdens een vakantie met de hond in Denemarken is het een grote aanrader om een bezoek te brengen aan de speciale “honden bossen”.  In dit land tref je méér dan 200 speciaal aangelegde hondenbossen. Hier mag je hond loslopen en hoeft dus niet aan de lijn. In Denemarken is voldoende ruimte voor grote en kleine viervoeters om rond te rennen, stokken te zoeken en of met andere  honden te spelen. Dus geniet in een vakantiehuis samen met je hond dichtbij één van de hondenbossen.

Bijzonder huisdiervriendelijke vakantiehuizen in Denemarken

Er zijn diverse vakantiehuizen in Denemarken extra huisdiervriendelijk. Zoals je leest biedt het huren van een huisdiervriendelijk vakantiehuis in Denemarken vele voordelen, dus waar wacht je nop op? Bekijk direct weke huisdiervriendelijk vakantiehuizen in Denemarken beschikbaar zijn en boek jouw favoriete vakantiehuis voor een vakantie samen met het hele gezin en hond natuurlijk! In de regio’s Seeland, Langeland en West-Jutland zijn veel van dit soort vakantiehuizen te vinden.

De vakantiehuizen beschikken onder andere over:

  • Een perceel van minstens 1.000 m2 oppervlakte

  • Geen aangelegde tuin waar rekening mee moet worden gehouden

  • Lokale informatie en regels voor huisdierbezitters

  • Telefoonnummer en adres van de dichtstbijzijnde dierenarts

Maximaal 2 huisdieren zijn gratis toegestaan. Het meenemen van méér dan 2 huisdieren dient wel vooraf bij NOVASOL aangevraagd te worden.