Op vakantie met de hond in Frankrijk

Ga op vakantie naar Frankrijk en neem gewoon de hond mee! In onze vakantiehuizen in Frankrijk is ook de hond zonder extra kosten van harte welkom. Ontdek met het hele gezin de mooiste Franse bestemmingen. Wandel samen langs de uitgestrekte wijngaarden, of ontdek de kust van de Aquitaine. Vind jouw huisdiervriendelijke vakantiehuis in Frankrijk en beleef een onvergetelijke vakantie samen.

vakantie met de hond in Frankrijk

Huisdiervriendelijke vakantiehuizen in Frankrijk

Loading...

Met de hond op vakantie in Frankrijk

Verblijven in een vakantiehuis in Frankrijk met jouw hond biedt vele voordelen. Zo kun je de mooiste wandelingen maken samen en kun je met het hele gezin vakantie vieren op je eigen manier. Jouw hond verdient immers ook een mooie vakantie op zijn tijd, nietwaar? Een mooi bijkomend voordeel, wanneer je besluit jouw hond mee te nemen op vakantie naar Frankrijk is dat je geen oppas hoeft te regelen. Dat betekent geen dure pensionkosten die je moet betalen of het ‘lastig’ vallen van anderen, zodat jij op vakantie kunt gaan. Ga op vakantie met de hond in Frankrijk en verblijf zonder extra kosten in het vakantiehuis. Ook beschikken onze hondvriendelijk vakantiehuizen in Frankrijk vaak over extra voorzieningen, zoals praktische informatie, voederbakken en een grote omheinde tuin, om het verblijf voor iedereen zo comfortabel mogelijk te maken.

Met de hond op het strand

Faciliteiten in het Franse vakantiehuis voor de hond

Steeds meer gasten willen hun huisdieren meenemen op vakantie. Heel begrijpelijk, want een huisdier maakt nou eenmaal onderdeel uit van het gezin. Om aan deze vraag te voldoen komen er steeds meer vakantiehuizen in ons aanbod beschikbaar, waarbij huisdieren zijn toegestaan. En niet alleen dat, want vaak zijn deze vakantiehuizen ook extra huisdiervriendelijk gemaakt door voor diverse voorzieningen te zorgen, zoals een omheinde tuin. Zo kun je dus zonder zorgen samen met de hond op vakantie in Frankrijk gaan.

  • Een perceel van minstens 500 m2 oppervlakte

  • Een aangelegde tuin

  • Lokale informatie en regels voor huisdierbezitters

  • Telefoonnummer en adres van de dichtstbijzijnde dierenarts

Wandel tijdens je vakantie samen langs de kust in Frankrijk

Het kan heerlijk zijn om met het hele gezin wandelingen te maken langs de kust. Zo kun je samen genieten van het prachtige helderblauwe water en indrukwekkende kliffen in Frankrijk. Frankrijk beschikt over een lange, uitgestrekte kustlijn en ook daar bieden wij veel vakantiehuizen aan. Een vakantiehuis aan de kust biedt net dat beetje extra, waarbij je geen genoeg krijgt van het ongelooflijk mooie uitzicht op zee. Kies je voor een vakantiehuis in Frankrijk met jouw hond, dan zal hij je eeuwig dankbaar zijn. Bij een vakantie met de hond in Frankrijk liggen mooie wandelingen in de branding of misschien een frisse duik in het water in het verschiet. Met het zomerse klimaat in Frankrijk, is dat geen overbodige luxe. Helemaal wanneer je in Zuid-Frankrijk vakantie viert en verblijf in een vakantiehuis in de Provence, aan de Côte d’Azur of op Corsica. Let wel dat toegang tot het strand in bepaalde regio’s en seizoenen beperkt kan zijn voor huisdieren.

Actieve vakantie in Frankrijk met de hond

Trek de bergen in voor een stevige wandeling in de Franse Alpen, struin langs het historische strand Omaha Beach in Normandië of huur een boot en ontdek de prachtige natuur van de Bourgogne, vanaf het water. Frankrijk is divers en het landschap is veelzijdig. Hierdoor zijn de mogelijkheiden voor recreatie bijna eindeloos en is het de perfecte bestemming voor een actieve vakantie met het hele gezin. Wanneer je dus graag je vakantie in Frankrijk volplant met wandelingen en outdoor activiteiten, ben je hier aan het juiste adres en is het extra leuk als de hond ook mee kan. Ontdek de omgeving vanuit jouw vakantiehuis in Frankrijk met de hond.