Vakantiehuis in Spanje met zwembad

Wat is er fijner dan met het warme klimaat in Spanje een verfrissende duik te nemen in je eigen zwembad? Een vakantiehuis met eigen zwembad zorgt voor puur vakantiegenot en vrijheid. Onze vakantiehuizen met zwembad zijn te vinden in o.a. Andalusië, Catalonië, Valencia  en op veel van de Spaanse eilanden. Of je nu aan het strand verblijft, in het binnenland of dicht aan zee: vakantiehuizen met een zwembad bieden zoveel voordelen. Ontdek deze voordelen en geniet tijdens jouw vakantie in een vakantiehuis in Spanje met zwembad.

vakantie met zwembad in Spanje

Voordelen van een vakantiehuis in Spanje met zwembad

Een zwembad bij je vakantiehuis is voor veel vakantiegangers een must. Op vakantie genieten van een zwembad in de tuin zorgt voor een echt vakantiegevoel en is daarnaast ontzettend handig en simpelweg heerlijk! Als je in een warme regio verblijft, dan biedt een zwembad de mogelijkheid om ieder moment van de dag even te kunnen afkoelen. Zeker in de warmste maanden van het jaar wordt er volop gebruik gemaakt van een vakantiehuis in Spanje met zwembad. 

Ook als je in een vakantiehuis aan zee vakantie viert is een zwembad een leuke extra mogelijkheid om te kunnen afkoelen. Na een dag aan het strand is het lekker om nog even een aantal baantjes te kunnen trekken in je vakantiehuis met zwembad in Spanje terwijl de zon langzaam achter de horizon verdwijnt.

vakantiehuis in Spanje met zwembad

Soorten zwembaden bij je vakantiehuis in Spanje

Sommige huizen in Spanje hebben een privé zwembad en andere huizen of appartementen hebben een gedeeld zwembad. Aan jou keuze! Elk soort zwembad heeft zo zijn voordelen.

vakantiehuis in spanje met zwembad in het binnenland

Een binnenzwembad in je vakantiehuis

Daarnaast zijn er ook diverse vakantiehuizen in Spanje met binnenzwembad. Een binnenzwembad in je vakantiewoning zorgt voor een gevoel van pure luxe. Het klimaat maakt het in diverse regio’s in Spanje mogelijk om een groot deel van het jaar buiten te kunnen zwemmen. Bijvoorbeeld als je een vakantiehuis op de Canarische Eilanden zit. Als je in een vakantiehuis aan de Costa Brava of andere noordelijke regio verblijft zijn de mogelijkheden om in een buitenzwembad je baantjes te trekken toch wat beperkter.  Een vakantiehuis in Spanje met binnenzwembad maakt het, weer of geen weer, het hele jaar door mogelijk om een frisse duik te kunnen nemen.

Een gedeeld zwembad in je vakantiehuis in Spanje

Ook kan het ontzettend fijn zijn om een gedeeld zwembad te hebben bij vakantiewoning in Spanje. Een privézwembad is heel leuk, maar soms kan het heel leeg aanvoelen als je toch van een beetje gezelschap houdt. Bij een vakantiehuis met een gedeeld zwembad gebruiken meerdere vakantiegangers of bewoners het zwembad.

Spaanse kust of binnenland?

Wanneer je graag je hele vakantie vol plant met wandelingen, fiets- en kajaktochten is het ontzettend fijn om ’s avonds terug te keren naar je vakantiehuis met zwembad in Spanje. Je kunt natuurlijk ook een uitgebreide douche nemen, maar wat is er lekkerder om eerst nog even in het zwembad te plonsen en met elkaar een potje waterpolo te spelen. Zorg er dan natuurlijk wel voor dat je niet te uitgeput raakt, want de volgende dag ga je er vanzelfsprekend weer op uit om nieuwe activiteiten te ondernemen.

Vakantiehuis met zwembad aan de Spaanse kust

Een vakantiehuis in Spanje met zwembad aan de kust is om vele redenen ontzettend fijn. Een paar meter lopen tot de kustlijn, dagenlang genieten van het warme strand en het koele water. In de avonduren kun je dan heerlijk flaneren over de boulevard, relaxed eten in een tapastentje of uitgebreid dineren in één van de restaurants. Vaak met veel regionale en ook internationale gerechten op de kaart. Zit je in een vakantiehuis in Valencia of omgeving, laat dan de kans niet liggen om een echte Paella Valenciana te eten. Van oorsprong komt de Paella namelijk uit Valencia. Ook kun je er voor kiezen om in je vakantiehuis zelf je eigen paella te creëren. Of een barbecue aan de rand van het privézwembad klinkt ook als een goed alternatief, toch?

Vakantiehuis met zwembad in het binnenland

Het binnenland van Spanje biedt vele mooie bezienswaardigheden en diverse activiteiten.  Wij raden je ook zeker aan om deze te ervaren. Of dit nu het bezoek aan een stad in het Spaanse binnenland is, zoals Madrid en Sevilla, of één van de kleinere steden of dorpen, overal vind je wel iets van de Spaanse cultuur terug. Na een dag vol indrukken is niets zo lekker om uit te rusten op een ligbed aan de rand van je eigen privé zwembad. Een vakantiehuis in Spanje met zwembad is ideaal om af te koelen na een intensieve dag.