Vakantiehuis met zwembad in Frankrijk

Genieten van een Frans vakantiehuis met zwembad

De zon schijnt, geen wolkje te zien en de lucht ruikt naar een zomer in Frankrijk. De hele familie denkt nog maar aan één ding. Een frisse duik in het zwembad! Frankrijk is een geweldige vakantiebestemming. Een zwembad komt goed van pas bij de hoge temperaturen in Frankrijk.

Druk op om de kaart te activeren

Genieten in een paradijselijke sfeer op vakantie

De vakantiehuizen hebben bijna allemaal een fantastisch uitzicht over bergen, de zee en schilderachtige dorpen. Het gedeelte van de tuin, waar het zwembad zich bevindt, is zo ingericht dat je ongestoord van het zwembad gebruik te maken zonder dat dit zichtbaar is voor anderen. Deze vakantiehuizen bieden bijzonder veel rust en ontspanning. De mediterrane geur van rozemarijn, lavendel en pijnbomen geeft vakantie in een vakantiehuis met zwembad een extra dimensie. Bij een vakantiehuis met zwembad in Frankrijk heerst een speciale paradijselijke sfeer. Kom in deze vakantiehuizen helemaal tot rust, voordat je weer naar huis gaat.    

Prive zwembad bij je vakantiehuis in Frankrijk

 

Eigen vakantiehuis in Frankrijk met privé zwembad

Ontspannen in een vakantiehuis met privé zwembad, dat is pas vakantie! De hele familie beleeft nog meer plezier in Frankrijk met een zwembad bij het vakantiehuis. Een groot deel van onze vakantiehuizen in Frankrijk beschikt namelijk over een eigen zwembad. Dat is maar goed ook, want bijvoorbeeld tijdens de zomervakantie in Frankrijk kan het erg warm worden. Wij hebben diverse vakantiehuizen met een privé zwembad onder de Franse zon, gelegen in het binnenland, in de buurt van de zee of direct aan het strand.

vakantiehuis met zwembad in Frankrijk

 

Een zwembad is ideaal voor een gezinsvakantie

Frankrijk is voor veel Nederlanders een vaak bezochte vakantiebestemming. Veel gezinnen trekken om deze reden met hun kinderen elk jaar weer naar het Franse land. Met het zonnige weer en warme klimaat komt een zwembad goed dan van pas. De kinderen vermaken zich prima in het water. Jij kunt op de ligbedden een boek lezen of genieten van de zon. Ze zullen zich niet vervelen. Ook na een dagje Lyon, Bordeaux of Nantes is een avondje ontspannen heerlijk. Ga met de voetjes in het water en sluit de dag af met het hele gezin op een ontspannen manier.

vakantiewoning in Frankrijk

 

Kwalitatief vakantiehuis met zwembad in Frankrijk

Wat kun je verwachten wanneer je een vakantiehuis met een privézwembad zonder inkijk in Frankrijk huurt? Er is bijzonder goed over de inrichting is nagedacht. Je voelt je thuis in deze vakantiehuizen. In deze vakantiehuizen kun je je volledig ontspannen en ongestoord zwemmen en zonnebaden. Onze huiseigenaren zijn zeer toegewijd en besteden veel aandacht om de allerbeste vakantiehuizen en zwembaden aan te bieden.

Het is belangrijk dat je je binnen, maar ook buiten aan het zwembad volledig thuis voelt. Wanneer het interieur van een vakantiehuis bijvoorbeeld met vier sterren beoordeeld kan worden, zijn er meestal ook tuinmeubelen van goede kwaliteit. Bij voorkeur houten of rotan tuinmeubelen, want dat maakt het nog uitnodigender om aan het zwembad te genieten.