Overnachten aan het Lauwersmeer

Met vakantiepark Siblu Lauwersoog verblijf je tussen het Lauwersmeer en de Waddenzee. Huur een vakantiehuis op dit vakantiepark voor een geweldige vakantie in het mooie Groningen. Op vakantiepark Siblu Lauwersoog vind je rust en ruimte aan het Lauwersmeer. Vlak aan het water geniet je in alle luxe en comfort van je vakantie in Nederland!

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Vakantiepark Siblu Lauwersoog

Dit fantastisch gelegen vakantiepark bevindt zich letterlijk tussen het Lauwersmeer en de Waddenzee. Met een zandstrand en een haven direct op locatie is dit vakantiepark bij uitstek geschikt voor liefhebbers van zwemmen en vissen. Het vakantiepark bevindt zich in het hart van Nationaal Park Lauwersmeer. Aan de andere zijde bevindt zich Werelderfgoed Waddenzee. De veerboot naar het unieke en niet te missen Waddeneiland Schiermonnikoog bevindt zich op loopafstand.

Vakantiehuis op vakantiepark Lauwersoog

 

De vakantiehuizen

Het merendeel van de in totaal 65 vakantiehuizen biedt een fenomenaal uitzicht op het water! De comfortabele huistypes Long Beach/Meerzichtchalet, Oeverwoning, Strandchalet en Kwelderhuis zijn individueel ingericht, waardoor deze vakantiehuizen bij iedereen in de smaak valt. De vakantiehuizen zijn zeer verzorgd ingericht met een knusse woonkamer en een compleet uitgeruste open keuken. Door de hoge vensters in de woonkamer geniet je ook binnen van het prachtige uitzicht. Met het aanbod van de Camping Cottage en Budget Cottage zijn ook gasten die wat minder te besteden hebben aan het juiste adres.

 

Faciliteiten

Het vakantiepark biedt tal van faciliteiten, zoals een gezellig restaurant met een terras aan het water, supermarkt, waterspeeltuin, indoor speeltuin, tennisbaan en fietsverhuur. Het vakantiepark biedt tevens tal van excursies, zoals een Land Rover Safari door Nationaal Park Lauwersmeer, een zeehondenexpeditie of een wadlooptocht.

Activiteiten op vakantiepark Lauwersoog  Activiteit op vakantiepark Beleef Lauwersoog

 

Leuke attracties in de omgeving

Bezoek vanuit vakantiepark Siblu Lauwersoog het vissersdorp Zoutkamp (14 km), de Theefabriek in Houwerzijl (16 km), de DoeZoo in Leens (16 km), het bezienswaardige stadje Dokkum (19 km), Adventurepark Waddenfun in Wehe-den Hoorn (20 km), het Zeehondencentrum Pieterburen (25 km) en de bruisende stad Groningen (40 km).

Activiteit op vakantiepark Beleef LauwersoogActiviteit op vakantiepark Beleef Lauwersoog

 

| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )