Vakantiehuizen op Bungalowpark Wijdland

Bungalowpark Wijdland is een schitterend vakantiepark, dat direct aan het water is gelegen. De vakantiehuizen bevinden zich bij een jachthaven. Geniet van een ontspannen verblijf en proef de authentieke sfeer in het gezellige havenstadje Bunschoten-Spakenburg. Maak een wandeling door de open heidegebieden in het Gooi of breng een bezoek aan de grotere steden Amersfoort en Utrecht.

vakantiepark Wijdland vakantiehuizen

Populaire vakantiehuizen – Bungalowpark Wijdland

Loading...

Bungalowpark Wijdland

Het bungalowpark Wijdland is direct aan het water gelegen. Vanuit het vakantiehuis kun je met uw eigen boot op het Eemmeer varen, waar veel water- en strandrecreatie plaatsvindt. Het vakantiepark is bij een jachthaven gelegen, waar zeilboten en fietsen te huur worden aangeboden. Bovendien is hier een trailerhelling voor uw boot aanwezig. En na een actieve dag op het water kun je in de cafetaria aan het strand genieten van een borrel of diner. Voor de kinderen is een kleine speeltuin aanwezig. De cafetaria, het strand en de speeltuin maken geen deel uit van het vakantiepark en bevinden zich op 200 meter afstand.

vakantiehuis op bungalowpark Wijdland

Waarom een vakantiehuis boeken op Bungalowpark Wijdland?

Met een prachtig uitzicht over het Eemmeer zal een vakantie op Bungalowpark het Wijdland jouw de perfecte vakantie bezorgen . Een vakantie op bungalowpark Wijdland geeft je rust, ruimte en veel natuur. Een vakantiepark in Nederland is zeer geschikt om uitstapjes te maken en zo alle bijzondere plekjes van Nederland te ontdekken. Bezoek eens het oude havenstadje Bunschoten/Spakenburg met haar gezellige cafeetjes en proef hier de authentieke sfeer. Binnen 25 km van het park bevinden zich meerdere golfbanen in verschillende categorieën.  Geniet van het Natuurpark de Hoge Veluwe of maak een heerlijke wandeling door het heidegebied van het Gooi. Wil je liever de stad in? Je bent in een mum van tijd in de bruisende hoofdstad Amsterdam.

De vakantiehuizen

Op het vakantiepark Wijdland staan comfortabele en mooi vormgegeven vakantiehuizen. De particuliere vakantiehuizen zijn door de huiseigenaren individueel ingericht en beschikken zodoende over een verschillende uitrusting en indeling. Enkele vakantiehuizen bevinden zich direct aan de dijk, waar je een prachtig uitzicht hebt op het polderlandschap. Bovendien beschikt een groot aantal vakantiehuizen over een terras met uitzicht op het water.

Verken de waterrijke omgeving

Het vakantiepark Wijdland is aan het Eemmeer gelegen, waar u kunt zwemmen en richting het Gooimeer kunt zeilen. De directe omgeving biedt echter veel meer dan varen alleen. Het karakteristieke centrum van Bunschoten-Spakenburg is op loopafstand van het vakantiepark gelegen. Breng hier een bezoek aan de oude Botterhaven, het klederdracht- en visserijmuseum of reserveer een ontspannende rondvaart. In het authentieke centrum wordt nog traditionele klederdracht gedragen. Op nog geen 3 km afstand is een overdekt zwembad gelegen. Op 27 km afstand bevindt zich Naarden, een van de best bewaarde vestingsteden van Europa. Liefhebbers van cultuur en natuur kunnen terecht in het Gooi, een landstreek met gezellige dorpen en schitterende open heidegebieden. Voor een dagje winkelen of een avondje uit kunt je terecht in de steden Amersfoort, circa 14 km en Utrecht, circa 35 km.

Ontdek de polder en de karakteristieke dorpjes, waaronder Spakenburg, Nijkerk of het stadje Amersfoort per fiets. Ook de combinatie van zelf fietsen en meevaren op de fietsboot biedt mogelijkheden om een grotere tocht te maken door de regio Eemland of het Gooi, zonder extra inspanning.

Als gast van NOVASOL kunt u bij de lokale jachthaven fietsen huren. Vooraf reserveren is noodzakelijk! Op vertoon van uw NOVASOL huurcontract ontvangt u 20% korting op de verhuurprijs voor fietsen. Dit aanbod is geldig bij een huurperiode vanaf 5 dagen.

Jachthaven NieuwboerWestdijk 36NL-3752 AE Bunschoten-SpakenburgTelefoon: 0031 - (0)33 298 2306E-mail: info@jachthavennieuwboer.nl

Kortom: bungalowpark Wijdland is een erg comfortabel vakantiepark in Utrecht en is daarom de perfecte uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie dicht bij huis!

Trouwens: bekijk ook onze andere vakantieparken in Europa. We nodigen hele gezinnen uit!