Vakantiehuis in Utrecht

Vanuit je appartement of vakantiehuis in Utrecht en omgeving heb je de mogelijkheid om heerlijke wandeltochten te maken op bijvoorbeeld de Utrechtse Heuvelrug en genieten van de veelzijdige natuur. Een dagje winkelen gaat natuurlijk prima in de binnenstad van Utrecht waar je gezellige grachtenpanden, cafés, restaurantjes en winkels vindt. Utrecht is de perfecte stad voor een vakantie in een vakantiehuis in Nederland.

vakantiehuis in utrecht

Populaire vakantiehuizen - Utrecht

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Utrecht

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Utrecht

Loading...

5 redenen om een vakantiehuis in Utrecht te huren:

  • Bezoek de karakteristieke provincie hoofdstad (Utrecht)

  • Maak wandelingen door de Utrechtse Heuvelrug

  • Breng een bezoek aan de mooiste vissersdorpen

  • Centrale ligging: reis vanuit Uitrecht ook naar andere provincies

  • Beleef onvergetelijke rondvaarten door de grachten

Verken de stad Utrecht vanuit je vakantiehuis

De Dom met zijn 112 meter hoogte is het meest markante gebouw in Utrecht. Neem een kijkje boven in de toren en geniet van het mooie uitzicht over de stad en directe omgeving. Het middeleeuwse stadscentrum met oude monumenten, grachten en singels leent zich goed voor wandelingen, fietstochten en rondvaarten met boot, gondel of kano. Daarnaast zijn er nog tal van andere bezienswaardigheden, zoals het Spoorwegmuseum, het Centraal Museum en het Rietveld-Schröderhuis. Een dagtrip maken naar deze hoofdstad is zeker aan te raden vanuit je vakantiehuisje in Utrecht.

Op vakantie in Utrecht met het hele gezin

Grote bekende pretparken zijn er helaas niet in de provincie Utrecht, maar er zijn meer dan voldoende speeltuinen en overdekte speelparadijzen! Zo vind je hier Kidzcity in Utrecht, Ballorig in Houten en Monkeytown in Amersfoort. Op het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug bevindt zich een eerbetoon aan Napoleon Bonaparte. Middenin een bosrijke omgeving ligt de 'Pyramide van Austerlitz', dit is een speeltuin en lunapark in één. Dit alles is prima bereikbaar vanuit je vakantiehuis in Nederland.

Actieve vakantie in de natuur

Prachtige natuur is wat je aantreft in de provincie Utrecht en ook vermaak op het water. Het waterrijke landschap rond de Vechtplassen en de randmeren zijn een echte aanrader, maar ook de mogelijkheid om de mooie Utrechtste Heuvelrug te ontdekken middels een wandel- of fietstocht is een must. Laat verder de pittoreske vissersdorpen en historische steden zeker niet links liggen. Je vakantiehuisje in Utrecht is centraal gelegen en daardoor biedt het je de mogelijkheid om snel een uitstapje te maken naar omliggende provincies.

Vind jouw favoriete vakantiehuis in Utrecht

Huur nu met NOVASOL Vakantiehuizen je favoriete vakantiehuis of appartement in Utrecht en geniet met de hele familie van een onvergetelijke vakantie in Nederlands vakantiehuis!