Boek je vakantie voor 2024 nu al – reserveer het perfecte vakantiehuis

Ben je al begonnen met dromen over je vakantie in 2024? Dan is het een slimme zet om er snel bij te zijn. Als je nu al je vakantie voor 2024 boekt, heb je een overvloed aan vakantiehuizen om uit te kiezen en volop tijd om je vakantie in alle rust te plannen.

Bovendien heb je dan iets om naar uit te kijken, duidelijk in je agenda – een droomvakantie in dat ene vakantiehuis waar je je oog op hebt laten vallen. Stel je voor: je zult vrolijker op werk aankomen. Alleen de gedachte aan zo’n vakantie geeft je dat extra beetje motivatie.

Hoe boek je jouw vakantie voor 2024?

Het was nog nooit zo makkelijk: wanneer je zoekt op een reisperiode in 2024 kun je zien welke vakantiehuizen nog plek hebben. Je ziet dan alle beschikbare vakantiehuizen. Het is wel zo dat degene die het eerst boekt, het eerst maalt, dus wacht niet te lang als je al weet wat je wil!

We stellen onze bestemmingen voor het volgende seizoen doorlopend open. We beginnen met onze populairste bestemmingen, zoals Kroatië en Denemarken in het voorjaar. Daarna blijven we gedurende de zomer nog meer leuke bestemmingen en vakantiehuizen daaraan toevoegen.

Vakantiehuis in Kroatië

Vakantie in 2024 - op elk moment van het jaar

Een ander voordeel van een vroege vogel zijn is dat je precies kunt kiezen wanneer je wilt reizen. Tijdens de feestdagen willen velen van ons ontsnappen aan de drukte van de dagelijkse drukte, wat betekent dat vakantiehuizen ineens verdwenen kunnen zijn. Of je nu in de paasvakantie op reis gaat, de familie onder één dak verzamelt voor kerst, jezelf verwent met een heerlijke skitocht in de winter, of gewoon je favoriete huisje voor de zomervakantie wilt boeken, nu heb je nog een goede kans om al je vakanties voor 2024 vast te leggen.


 

Van Frankrijk genieten

Vakantie 2024 in Nederland doorbrengen

Geniet van alles wat Nederland te bieden heeft! Of je nu in april de tulpenvelden wil bezoeken, in de zomer of juist graag in de herfst uitwaait op een van de vele stranden in Nederland, je vindt altijd iets wat bij je past. In de grote steden zijn genoeg mogelijkheden om van de musea en winkels te genieten, heerlijk te eten of in de zon een terrasje te pakken.

Vul je vakantie in 2024 alvast in en bezoek gezellige steden, de lange stranden en de prachtige natuur. Geniet van de tulpenvelden in de lente, neem een verfrissende duik in de zomer of geniet van de geluiden in het bos in de herfst. Nederland heeft het allemaal

Van België genieten in 2024

Het prachtige België en de Vlaamse frieten wachten op je in 2024. Geniet van de historische steden in de zomer en ga daarna het terras op om te genieten van lekkere koude drankjes.

In de lente door de Ardennen wandelen, in de herfst de vele musea in het land bezoeken, er is voor iedereen iets te doen. Boek alvast je vakantie voor 2024, dan heb je iets om naar vooruit te kijken in het geweldige België.

De zon in Spanje wacht op je

In Spanje kun je genieten van al het beste wat de Middellandse Zee te bieden heeft! Als we aan Spanje denken, denken we uiteraard eerst aan zomer, zon en sangria, maar hier vind je vele ervaringen, zodat iedereen iets kan vinden dat ze echt leuk vinden.

Surf op de golven van de Atlantische Oceaan in Noord-Spanje, geniet van de kust en de Middellandse Zee in Alicante, of vind rust omgeven door groene landschappen en frisse lucht in Asturië. Op Mallorca kun je een vakantie vol avontuur samenstellen, zowel in de stad als buiten in de natuur. Het enige dat je vakantie beperkt, is je verbeelding.

Bekijk onze vakantiehuizen in 19 landen