Vakantiepark Friedrichskoog Spitze

Direct aan zee, op een schiereiland in de Noordzee, ligt dit vakantiepark met talrijke highlights. Voor ontspanning in de buitenlucht is hier het beste strand. Binnen beschikken de vakantiehuizen over wellnessfaciliteiten. Wie houdt van de wadden, de zee en de rust, zal zich zeker thuis voelen in de luxe vakantieverblijven op het vakantiepark Friedrichskoog Spitze

Woonkamer in vakantiehuis op vakantiepark Friedrichskoog Spitze

Vakantiepark Friedrichskoog Spitze

Dit vakantiepark aan de Noordzee ligt op een mooi schiereiland, vlakbij het nationale park Wattenmeer in Schleswig-Holstein. Ver weg van de steden en de drukte, lekker de Noordzee wind door je haren laten waaien. En dat direct vanuit de exclusieve Duitse vakantiehuizen op vakantiepark Friedrichskoog Spitze. De vakantiehuizen liggen achter de dijk, direct bij het “groene“ strand en de Waddenzee. Het wad is bij eb een waar speel- en ontdekkingsparadijs voor de kleintjes, iets om als ouder even achterover te leunen en te genieten.

De vakantiehuizen

Zie je jezelf al zitten op het terras van je vakantiewoning in Duitsland, de zonsondergang bewonderend op een warme zomeravond? NOVASOL biedt deze fraaie topklasse vakantiehuizen op vakantiepark Friedrichskoog Spitze al enkele jaren aan. De trefwoorden zijn comfort, functionaliteit en sfeer van de bovenste plank. Vergeet het hectische leven van alledag, de regenachtige dagen en kom weer op kracht in uw luxe vakantiehuis.

Waarom een vakantiehuis boeken op vakantiepark Friedrichskoog Spitze?

Hier kun je heel wat ondernemen, als je dat wilt, maar nodig is dat niet, je kunt er ook voor kiezen om alleen maar uitgebreid nieuwe energie te verzamelen in dit prachtige vakantiehuis aan de Noordzee op dit vakantiepark in Duitsland, weliswaar op een schiereiland, maar daarom zeker niet minder geschikt voor een heerlijke strandvakantie. Dit vakantiepark is ook populair vanwege het feit, dat het niet uitsluitend bij mooi weer een fijne bestemming is. Buiten vind je het mooiste strand van de Noordzee en binnen een ruim aanbod wellness, zoals sauna, stoombad, zwembad, jacuzzi enz. Verder de indoorspeelhal Wal, in de vorm van een walvis, van 2.500 m² met o.a. een reusachtig klimlabyrint, trampolines, speeltuin, de zeehondencrèche en de piratenspeeltuin.

  1. Vakantiehuizen met bijvoorbeeld een sauna, stoombad, zwembad of whirlpool

  2. In het kuur- en wellnesscentrum is een met zeewater gevuld thermaal bad

Vakantie in Sleeswijk-Holstein – beleef de Noordzee

In Sleeswijk-Holstein, de Duitse deelstaat tussen de Noordzee en Oostzee, liggen Friedrichskoog en Marne op een mooi schiereiland in de Noordzee vlak bij het nationale park de Waddenzee in Schleswig-Holstein Waddenzee. Het gezonde klimaat van de Noordzee prikkelt de zintuigen, en het is de ideale plek om te gaan wadlopen. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor fietsen, wandelen, volleybal, tennis of zwemmen.

  • Bezoek UNESCO werelderfgoed Nationaal Park Waddenzee

  • Gemarkeerde fietsroutes in de omgeving