Vakantiehuis in Sleeswijk-Holstein

Wanneer je een vakantie wilt doorbrengen in een vakantiehuis in Duitsland is het noorden met de deelstaat Sleeswijk-Holstein zeker aan te raden. De hoofdstad Kiel bruist aan alle kanten door de levendige straten, romantische hofjes, marktplaatsen en havens. Sleeswijk-Holstein heeft voor jong en oud wat wils. Voor de kinderen zijn er aantrekkelijke activiteiten. In vele badplaatsen aan de Noordzee en Ostsee bieden wij vakantiehuizen en je zult zich hier zeker thuis voelen. Zeeën, kusten, watergebieden, natuur- en nationale parken wisselen elkaar af en zorgen voor het natuurlijke karakter van Sleeswijk-Holstein.

Sleeswijk-Holstein

Populaire vakantiehuizen - Sleeswijk-Holstein

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Sleeswijk-Holstein

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Sleeswijk-Holstein

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Sleeswijk-Holstein

Loading...

Verken Sleeswijk-Holstein

De volgende 5 regio´s vallen onder Sleeswijk-Holstein: Nordsee, Ostsee, binnenland, Holsteinische Schweiz en het hertogdom Lauenburg. Ontdek de mooie eilanden, het wad en het groene land tussen de zeeën. Idylische stranden en duinen, gezellige vissershavens, oneindige weidevlaktes en enorme landgoederen maken Sleeswijk-Holstein tot een ideale vakantiebestemming. Verschillende kleine burchten, steile hellingen, stranden en fjorden vindt u langs de kust van de Ostsee vanaf de Deense grens tot voorbij Lübeck. Fehmarn is een Oostzee eiland. Het ligt tussen Kieler Fjord en de Lübecker baai en het wordt ook wel de korenschuur van Sleeswijk-Holstein genoemd. Van Glücksburg tot Travemünde liggen verschillende badplaatsen. Het natuurpark Holsteinische Schweiz biedt een heel mooi landschap en het ligt tussen de Kieler en Lübecker baai.

Vakantiehuis in Sleeswijk-Holstein

De Noordzee

De Noordzee is de westelijke grens van Sleeswijk-Holstein en in deze regio behoren boottochtjes, watersport en ontspanning aan het water tot de activiteiten door de wind en de golven die hier aanwezig zijn. Heeft u in Nederland nog nooit over het wad gewandeld, maak dan hier van de gelegenheid gebruik. Typisch voor de Noordzee zijn het fijne zand, afwisselende landschappen en kuststroken die beschermd worden door dijken. Vermaak u in één van de pittoreske dorpjes of mooie steden. Je vakantie hoeft geen fortuin te kosten. Wanneer je een appartement of vakantiehuis in Sleeswijk-Holsteinbij NOVASOL boekt verblijft u in een comfortabel huis tegen een gunstige prijs.

Noord-Friese eilanden

De Noord-Friese eilanden zijn het noordwestelijke vakantiegebied van Duitsland. Hiertoe behoren de drie eilanden Amrum (breedste zandstrand van Europa), Föhr (zeer mild klimaat onder invloed van de golfstromen) en Sylt (het grootste eiland van Duitsland) die door zon overgoten worden. Tevens vind je hier het unieke kleine Hallingen en ook de groene eilanden Pellworm en Nordstrand. Natuurpark Holsteinische Schweiz is het grootste van dit gebied, grenzend aan de Hanzenstad Lübeck en aan de hoofdstad Kiel. De idyllische vakantiedorpjes liggen ingesloten door een glooiend heuvellandschap, uitgestrekte bossen en zeeplateaus en bieden daarom een ontspannen vakantiegevoel.

Geniet van de natuur vanaf je vakantiewoning

Het nationale park “Wattensee Schleswig-Holstein” is bekend omdat het het grootste nationale park van Midden-Europa is. De Waddenzee (een van de laatste grote natuurgebieden van Midden-Europa) wordt beïnvloed door eb en vloed en is uniek in de wereld. 

De Schlei, omringd door snoezige dorpjes en landhuizen is één van de mooiste zeilrivieren in Noord-Duitsland!

Het Noord-Oostzee-Kanaal is het meest bevaren ter wereld. Het is het eerste wat je ziet als je op de oever staat. Grote schepen duiken op uit de bossen en zielboten glijden ´door´de velden. Je kunt gratis gebruik maken van de veerboten. Helgoland is een rots van robuust zandsteen in de Noordzee en deze ligt 70 km. voor het vaste land. Het is er zeer aantrekkelijk voor bezoekers vanwege de unieke flora en fauna, souvenirs, verse zeekreeft en belastingvrije inkoop.

Ontspannen in een vakantiehuis in Sleeswijk-Holstein

Boek een appartement of vakantiehuis in Sleeswijk-Holstein voor je vakantie aan de prachtige Noordzee. Als je liever je accommodatie in Sleeswijk-Holstein op het vasteland boekt, kun je tijdens een dagje uit gemakkelijk de charmante eilanden, zoals Pellworm of Sylt, vanuit je vakantiewoning ontdekken.