Vakantiehuis in Friedrichskoog

Friedrichskoog in Noord-Friesland is een kustgebied ten noordwesten van Hamburg. Hier vindt je waddengebied en groene weides, zo ver als je kunt kijken. Met een gevarieerd aanbod aan wellness, kuuroorden, cultuur en wandelroutes kan de actieve toerist zich hier uitstekend vermaken. Huur een vakantiehuis in Friedrichskoog met uitzicht op dit bijzondere fenomeen.

Ferienhaus - Friedrichskoog

Populaire vakantiehuizen - Friedrichskoog

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Friedrichskoog

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Friedrichskoog

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Friedrichskoog

Loading...

Wat te doen in Friedrichskoog?

Friedrichskoog-Spitze ligt dicht bij het Nationale park Schleswig-Holsteinisches Wattenmeer, een uniek natuurgebied. Hier kun je wandelen, fietsen of paardrijden door het prachtige landschap. Met name in de zomermaanden worden er vele activiteiten georganiseerd, zoals beachvolley toernooien, barbecue avonden in de haven, kunsttentoonstellingen en concerten. Er valt hier altijd iets te beleven voor het hele gezin.

De vakantiehuizen in Friedrichskoog zijn van alle gemakken voorzien. Het strand en de zee liggen bijna in je achtertuin. Wat is er fijner dan na het ontbijt op uw eigen terras direct naar het strand te kunnen gaan. De gekleurde strandstoelen zijn voor iedere strandbezoeker beschikbaar. Deze zorgen voor een vrolijke boel op het strand.

Ontdek het bioreservaat de Waddenzee vanuit je vakantiehuisje in Friedrichskoog. Dit unieke natuurpark is beschermd als nationaal park en staat op de UNESCO werelderfgoedlijst. De Halligen zijn kleine eilanden die bij vloed overstromen. Maak een wandeling over het wad en spot de verschillende vogels die in dit gebied leven. In Friedrichskoog is er  een zeehondenverblijf welke je kunt bezoeken. Of bezoek het havenstadje Husum.

Vakantiehuis in Friedrichskoog huren

Je verveelt je geen moment tijdens je vakantie in Duitsland. Ook een dag in en rondom het vakantiehuis is een heerlijke invulling van de dag. Het huis is van alle gemakken voorzien. In de zomermaanden bieden de tuin en het terras ruimte om te genieten van de zon, buiten te eten en de kinderen te laten spelen. In de wintermaanden zijn de accommodaties met open haard en sauna perfect geschikt om na een lange wandeling op te warmen. Bekijk daarom nu ons volledige aanbod op onze website en boek het vakantiehuis in Sleeswijk-Holstein dat het beste bij u past. Het wordt een vakantie om nooit meer te vergeten.