Luxe vakantiehuis Kroatië - voor een geweldige vakantie

Er gaat niets boven Kroatië als dromerige vakantiebestemming met zijn karakteristieke azuurblauwe zee die de parelwitte stranden, weelderige eilanden en steden vol erfgoed en cultuur omarmt.

Bekijk nu het aanbod van een "luxe vakantiehuis in Kroatië"

Verken de weelderige natuur in Trakošćan, Kroatië vanuit deze unieke luxe villa met NOVASOL

NOVASOL luxe vakantiehuis Kroatië: bijzondere huizen.

Deze collectie van 4 of 5 sterren vakantiewoningen onderscheidt zich van de massa. Elk huis ligt op een geweldige locatie, is prachtig ingericht, of is gevuld met luxe voorzieningen die je de vakantie van je leven geven.

Wij doen ons uiterste best om aan elke vakantiedroom tegemoet te komen, of je nou fantaseert over een uitje op een afgelegen klif of een familievakantie met prachtig uitzicht op, en gemakkelijke toegang tot, de blauwe golven.

Anders gezegd, jij hebt de vakantiedroom, en wij hebben het huis.

Luxe Villa's en vakantiehuizen in Dalmatië, Kroatië | NOVASOL

Vind het perfecte vakantiehuis voor jou

Door te kiezen voor de NOVASOL Luxury Collection krijg je toegang tot een ruime selectie vakantiewoningen met de focus op één of meer van de volgende aspecten:

- Stijlvol interieur met een geweldige afwerking -- Ruimtelijkheid en een hoog niveau van comfort- Bijzondere kenmerken, zoals een adembenemend uitzicht en prachtige zwembaden 

Lees meer over onze NOVASOL Luxury huizen in Kroatië

Kroatië is de thuisbasis van verse producten die worden gebruikt voor een veelzijdige en rijke lokale keuken, oude steden die teruggaan tot het Romeinse Rijk en wilderige natuur om je in te begeven. Wij raden je vooral aan een luxe vakantiehuis in Kroatië te boeken als je naar een van deze regio's wilt ontsnappen; de kust van Istrië, de Kvarner Baai, of Dalmatië.

Luxe vakantie in Kroatië

Vanwege de kust aan de Adriatische Zee is Kroatië de ideale bestemming voor een luxueus verblijf onder de warme zon. Hier geniet je van de zee en alle geuren die daarbij komen kijken.

Als je klaar bent met zonnebaden, zijn er steden met historische en culturele waarde die vaak gebruikt worden in pop-cultuur. Dubrovnik was bijvoorbeeld in Game of Thrones te zien. Dit voegt nog een extra laag aan avontuur toe aan je luxe vakantie in Kroatië.

Dit Oost-Europese land is ook ideaal voor eilandhoppen, want de prachtige eilanden liggen als parels aan een ketting. Elk eiland heeft zijn eigen sfeer, maar allemaal bieden ze een exotisch uitje.

Klinkt het allemaal te goed om waar te zijn? Nou, ga je gang en vind jouw perfecte woning in onze NOVASOL Luxury Collection in Kroatië.