Op vakantie met de hond in Kroatië

Wil je graag op vakantie naar Kroatië en wil je ook de hond meenemen? Dat kan! In ons aanbod vind je diverse vakantiehuizen in Kroatië waar ook de hond zonder extra kosten van harte welkom is. Ontdek zo de mooiste bestemmingen met het hele gezin. Wandel samen langs de prachtige azuurblauwe zee of bezoek de mooiste nationale parken. Vind jouw huisdiervriendelijke vakantiehuis in Kroatië en beleef een onvergetelijke vakantie samen.

Urlop z psem w Chorwacji

Waarom een huisdiervriendelijk vakantiehuis in Kroatië boeken?

Maak in Kroatië de mooiste wandelingen samen en vier met het hele gezin vakantie op je eigen manier. Wanneer je graag de hond mee wilt nemen op vakantie, bieden onze huisdiervriendelijke vakantiehuizen de uitkomst. Wil je graag op vakantie met de hond in Kroatië? Geen probleem!  Onze huisdiervriendelijke vakantiehuizen hebben verschillende voordelen:

  • Eén of meerdere huisdieren mogen kosteloos mee op vakantie

  • Het vakantiehuis kan beschikken over extra voorzieningen, zoals een tuin met afzetting, een hondenhok, praktische informatie etc.

  • Meestal zijn er diverse losloopgebieden in de directe omgeving van de vakantiewoning te vinden.

Actieve vakantie met de hond in Kroatië

Wanneer je graag je vakantie volplant met wandelingen en outdoor activiteiten is het extra leuk als ook de hond mee kan. In Kroatië kun je hele mooie wandelingen maken. Je vindt er een hele mooie natuur, met diverse Nationale Parken en bosrijke gebieden waarin je veel activiteiten kunt doen. Ook aan de kust kun je heerlijk toeren. Langs de Adriatische Zee maak je schitterende wandel- en fietstochten, waarbij je de hond natuurlijk kunt meenemen. Na een actieve dag kom je weer heerlijk tot rust bij het zwembad van je vakantiehuis en kunnen zowel jij als je huisdier met een voldaan gevoel de volgende activiteiten plannen. In Kroatië combineer je sightseeing, ontspanning en avontuur die je actieve vakantie met de hond compleet maakt.

Ontdek de nationale parken vanuit je vakantiehuis in Kroatië

Tijdens een vakantie in Kroatië kun je de verschillende nationale parken bezoeken. Samen met het hele gezin kun je de mooiste wandelingen maken. Van Noord tot Zuid zijn er in Kroatië 15 Nationale Parken waarin je heerlijke met de hond kunt gaan wandelen. Let wel, wanneer je besluit samen met de hond een Nationaal Park in Kroatië te bezoeken kunnen er specifieke regels van toepassing zijn. Zo kan het zijn dat honden niet overal los gelaten mogen worden of dat bepaalde gebieden verboden zijn.

Wat zijn de bekendste Nationale Natuurparken in Kroatië?

  1. Nationaal park Plitvicemeren in Lika-Senj

  2. Nationaal park Krka op het gelijknamige eiland

  3. Nationaal Park Paklenica achter Starigrad

  4. Nationaal park Kornaten bestaande uit 89 eilanden en rotsen

  5. Nationaal Park Risnjak in de buurt van de stad Rijeka

Vakantie met de hond aan de kust in Kroatië

Het kan heerlijk zijn om met het hele gezin wandelingen te maken langs de kust. Zo kun je samen genieten van het prachtige helderblauwe water aan de Kroatische kustlijn. Wanneer je een vakantiehuis in Kroatië huurt en met de hond op vakantie gaat, is de kans groot dat je dichtbij de kust verblijft. Kroatië telt vele paradijselijke eilanden met prachtige stranden aan de azuurblauwe Adriatische Zee. Wanneer je hier verblijft ligt de verleiding voor de deur om heerlijke strandwandelingen te maken met de hond en het hele gezin, langs de kilometerslange kustlijn. Lijkt je dit wel wat? Ons aanbod van huisdiervriendelijke vakantiehuizen in Kroatië is erg uitgebreid, waardoor er voldoende opties zijn om een idyllisch gelegen vakantiehuis aan zee te huren.

Vind jouw huisdiervriendelijke vakantiehuis in Kroatië!

Zoals je leest biedt het huren van een vakantiehuis waar jouw husidier gewoon mee mag veel voordelen. Bekijk welke huisdiervriendelijk vakantiehuizen in Kroatië beschikbaar zijn en boek jouw favoriete vakantiehuis voor een vakantie samen met het hele gezin, ook die leuke viervoeter!