Vakantiepark Siblu Lauwersoog

Met vakantiepark Siblu Lauwersoog verblijf je tussen het Lauwersmeer en de Waddenzee. Huur een vakantiehuis op dit vakantiepark voor een geweldige vakantie in het mooie Groningen. Op vakantiepark Siblu Lauwersoog vind je rust en ruimte aan het Lauwersmeer. Vlak aan het water geniet je in alle luxe en comfort van je vakantie in Nederland!

Vakantiehuis op vakantiepark Siblu Lauwersoog

Populaire vakantiehuizen – Lauwersoog

Loading...

Vakantiepark Siblu Lauwersoog

Dit fantastisch gelegen vakantiepark bevindt zich letterlijk tussen het Lauwersmeer en de Waddenzee. Met een zandstrand en een haven direct op locatie is dit vakantiepark bij uitstek geschikt voor liefhebbers van zwemmen en vissen. Het vakantiepark bevindt zich in het hart van Nationaal Park Lauwersmeer. Aan de andere zijde bevindt zich Werelderfgoed Waddenzee. De veerboot naar het unieke en niet te missen Waddeneiland Schiermonnikoog bevindt zich op loopafstand. Vakantiepark Siblu Lauwersoog het is een geweldige keuze voor een vakantie met het gezin!

De vakantiehuizen in vakantiepark Lauwersoog

Het merendeel van de in totaal 65 vakantiehuizen biedt een fenomenaal uitzicht op het water (een record in ons aanbod 'vakantieparken Nederland')! De comfortabele huistypes Long Beach/Meerzichtchalet, Oeverwoning, Strandchalet en Kwelderhuis zijn individueel ingericht, waardoor deze vakantiehuizen bij iedereen in de smaak valt. De vakantiehuizen in vakantiepark Siblu Lauwersoog zijn zeer verzorgd ingericht met een knusse woonkamer en een compleet uitgeruste open keuken. Door de hoge vensters in de woonkamer geniet je ook binnen van het prachtige uitzicht. Met het aanbod van de Camping Cottage en Budget Cottage zijn ook gasten die wat minder te besteden hebben aan het juiste adres.

Faciliteiten

Het vakantiepark Siblu Lauwersoog biedt tal van faciliteiten, zoals een gezellig restaurant met een terras aan het water, supermarkt, waterspeeltuin, indoor speeltuin, tennisbaan en fietsverhuur. Het vakantiepark Lauwersoog biedt tevens tal van excursies, zoals een Land Rover Safari door Nationaal Park Lauwersmeer, een zeehondenexpeditie of een wadlooptocht.

  

Leuke attracties in de omgeving

Bezoek vanuit vakantiepark Siblu Lauwersoog het vissersdorp Zoutkamp (14 km), de Theefabriek in Houwerzijl (16 km), de DoeZoo in Leens (16 km), het bezienswaardige stadje Dokkum (19 km), Adventurepark Waddenfun in Wehe-den Hoorn (20 km), het Zeehondencentrum Pieterburen (25 km) en de bruisende stad Groningen (40 km).

Trouwens: bekijk ook onze andere vakantieparken in Europa.