Op vakantie met de hond in Noorwegen

Wil je graag op vakantie naar Noorwegen en wil je ook de hond meenemen? Dat kan! In ons aanbod vind je diverse vakantiehuizen in Noorwegen waar ook de hond zonder extra kosten van harte welkom is. Ontdek zo de mooiste bestemmingen met het hele gezin. Wandel samen langs de gletsjers of bezoek de adembenemende fjorden. Vind jouw huisdiervriendelijke vakantiehuis in Noorwegen en beleef een onvergetelijke actieve vakantie samen met de hond.

Feriehus hund norge

Waarom een huisdiervriendelijk vakantiehuis in Noorwegen boeken?

Op vakantie met de hond in Noorwegen biedt veel voordelen. Zo kun je de mooiste wandelingen maken samen en hoef je je huisdier nergens onder te brengen tijdens je vakantie in Noorwegen. Tijdens  je vakantie heb je eindelijk weer eens meer tijd voor elkaar. Voor iedereen, dus ook voor je huisdier. Maak een geweldige wandeling in de overweldigende natuur van Noorwegen. Vanuit een gehuurd vakantiehuis aan de kust of in het binnenland van dit prachtige Scandinavische land. In veel vakantiehuizen in Noorwegen is het extra aangenaam om te verblijven met je trouwe viervoeter.

Een huisdiervriendelijk vakantiehuis biedt een aantal voordelen ten opzichte van een normaal vakantiehuis. Sommige tuinen zijn extra afgebakend en alle informatie en tips die nodig zijn voor een vakantie met de hond is voor handen. Denk aan bijvoorbeeld het telefoonnummer van de dichtsbijzijnde dierenarts. Onze huisdiervriendelijke vakantiehuizen zijn verspreid in de diverse regio’s zoals onder andere Hordaland en Møre & Romsdal. In dergelijke vakantiehuizen worden geen extra kosten berekend voor eindschoonmaak.

Actieve vakantie met de hond in Noorwegen

Hoe leuk is het dat je je hond mee kunt nemen tijdens alle activiteiten die je plant tijdens je vakantie in Noorwegen. Je kunt in Noorwegen van alles doen waar je je hond in kunt betrekken. In het binnenland maak je fantastische boswandelingen en kan de hond bij warm weer een duik nemen in een van de meren die dit fantastische vakantieland herbergt. Of fiets een keer lekker langs een van dekustgebieden een waai lekker uit samen met je gezin en de hond! Het afwisselende landschap biedt tal van mogelijkheden om een wandelvakantie te beleven in Noorwegen. Dat kan eigenlijk in alle regio’s. Denk om te beginnen maar eens aan Oslo en omgeving of het berggebied van Telemark. Bij meer dan 1 huisdier vragen we permissie graag aan bij de huiseigenaar van het gewenste vakantiehuis.

Beleef een visvakantie in Noorwegen met het hele gezin

Ben je een echte visliefhebber? Dan kun je ook een visvakantie boeken met het hele gezin! In veel vissershuizen in Noorwegen zijn honden namelijk ook toegestaan. Het huren van een vissershuis in Noorwegen is een echte aanrader als je graag een visvakantie plant naar dit prachtige Scandinavische land. In iedere regio heb je de mogelijkheid om te vissen, van Rogaland tot Nordland en Lofoten. Onze vissershuizen liggen veelal aan het water, zodat je zelf bepaalt hoe vaak en wanneer je een poging waagt om een goede vangst te hebben. Wij bieden tevens speciale vakantiehuizen aan de kust. Je kunt deze vinden in de zoekmachine wanneer je kiest voor het thema kust. Een vissershuis biedt naast een vriezer altijd een ruimte voor het reinigen van vangst. Verse vis op je bord is dus mogelijk. Ideaal toch, instappen in je boot aan je eigen aanlegsteiger. Je kunt je hengel zo vaak uitgooien als je wilt. Geniet van je visvakantie een de Noorse natuur vanuit een  vakantiehuis in Noorwegen, samen met je hond, familie of vrienden.

Bezoek de Noorse fjorden tijdens een vakantie met de hond

Het kan heerlijk zijn om met het hele gezin wandelingen te maken langs een watergebied. Zo kun je bijvoorbeeld samen genieten van de rustige meren in Småland. Uiteraard staat Noorwegen bekend om haar prachtige fjorden en de aangrenzende afwisselende natuur. De afwisseling van de groene, soms rotsachtige bergen met de scherenkusten en de eindeloze blauwgekleurde wateren is echt ongelofelijk mooi. Voor een familievakantie naar Noorwegen moet je echt een bezoek brengen aan een van de fjorden die het land kent. Misschien wel het meest beroemd is het Lysefjord gelegen in Rogaland. Hier tref je de bekende klif Preikestolen. De Noorse fjorden zijn voor veel mensen een onderdeel van de persoonlijke bucketlist. Ontdek welk vakantiehuis in Noorwegen je wilt boeken om ervoor te zorgen dat je een onvergetelijke actieve vakantie hebt in Noorwegen!

Vind jouw huisdiervriendelijke vakantiehuis in Noorwegen!

Zoals je leest biedt het huren van vakantiehuisjes waar honden welkom zijn nogal wat voordelen, dus waar wacht je nog op? Een vakantie met meerdere honden is mogelijk: maximaal 2 huisdieren zijn toegestaan zonder kosten. Wil je meer huisdieren meenemen? Vraag het ons dan, dan vragen wij direct aan de huiseigenaar of dit is toegestaan. Bekijk direct welke huisdiervriendelijk vakantiehuizen in Noorwegen beschikbaar zijn en boek jouw favoriete vakantiehuis voor een vakantie samen met het hele gezin en de hond!